Блоги«… і до бабки ходити не треба»

«… і до бабки ходити не треба»

-

- Advertisment -

Одна моя подруга вирішила кардинально змінити своє життя, покинути в Україні і особисте, і роботу, і за малознайомого чоловіка вийти заміж за кордон. Вмовляння близьких людей на неї не діють, зате вона зі знанням справи активно дослухається до різноманітних екстрасенсів, яких у просторіччі звуть бабками. Саме вони їй і радили, як вчинити. І тільки до них вона дослухалася, щоб вирішити остаточно.

Особисто я у так званої бабки ніколи не була. Однак одна моя подруга недавно, послухавши про те, що почало відбуватись у моєму житті, сказала: «До бабки треба ходити, як до лікаря, щоб попередити хворобу, а не потім її лікувати. Звідки ти знаєш, що твоя чорна смуга – не чиєсь прокляття?» І поки я тільки наважуюсь сходити і «поставити захист» (чи що там роблять бабки), думаю собі – чому до так званих екстрасенсів люди звертаються частіше, ніж до лікарів чи друзів? Щоб вам не сказала бабка – ви підлаштуєте це під своє життя і розтрактуєте по-своєму.

Пам’ятаю розповідь своєї манікюрниці про те, як одна її клієнтка гадати ходила. Кинула жінка на картах за сто гривень і сказала, що суджений твій у дорозі, скоро приїде і треба за нього заміж виходити. А клієнтка саме вибирала між двома – один у відрядженні був, а другий у Черкасах. От дочекалась вона одного з відрядження та й вийшла за нього заміж. Нещасливо жила. Потім розлучилася і вийшла заміж за іноземця. Тепер каже, що то вона неправильно потрактувала: доля її була в дорозі, просто в дуже далекій.

У мене повно знайомих, причому навіть дуже відомих і успішних людей, які за порадою біжать не до експертів і не друзів чи рідних, а саме до якихось бабок. Я особисто не розумію, чому люди перекладають рішення на якихось незнайомих людей. Чи то я просто звикла вирішувати все сама у житті або з настановами близьких людей, які бажають мені добра, а головне безплатно? Невже не приємніше, коли самотужки приймаєш правильні рішення чи наступаєш на граблі?

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Фомічова
Юлія Фомічова
журналіст
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x