БлогиГубернатор атакує! Почалось…

Губернатор атакує! Почалось…

-

- Advertisment -

І так, те, чого ми так довго чекали, почалось. Виборчі перегони стартували. Вибори – це війна. А на війні, як на війні, – стріляють. На щастя словами, а не кулями, проте вражають вони не менш дошкульно. Вибори мера Черкас, схоже, теж розпочались із гарматної канонади. І хоч висунутись на посаду міського голови Черкас уже виявили бажання кілька осіб – Петро Чернявський, Євген Влізло (офіційний кандидат від ПР), Валерій Пащенко та чинний мер Сергій Одарич, проте вже зрозуміло, що основні баталії традиційно будуть відбуватись між чинним мером і командою губернатора.
Власне, бої вже почались. Перший потужний гарматний залп гахнув із табору обласної влади. Прямо карма якась нависла над «вільним козацьким містом». Що не вибори, так обласна верхівка чогось з’їдається на міську. Губернатор Володимир Лук’янець любив мера Володимира Олійника, як собака палицю. А одного разу, при спробі перебалакати Олійника (до речі, справа така ж марна, як і наввимашки перепливти океан), він навіть спробував присоромити свого візаві: «Володю! Де ж твоя селянська совість!». Олійник же, використовуючи свою важку кавалерію у вигляді бабусь (вони його обожнювали), завжди відповідав масовими акціями протесту під стінами облдержадміністрації або разом із однодумцями під драмтеатром натхненно співав «Реве та стогне…».
Губернатор Вадим Льошенко проти непоступливого та неслухняного мера Анатолія Волошина запекло інтригував, а інколи кидав у бій «народні маси» із числа підконтрольних громадських організацій. Останні кілька разів брали мерію в облогу та перекривали рух по бул. Шевченка.
Не винятком виявився і новий губернатор Сергій Тулуб. Він почав «стріляти» звинуваченнями.
Вустами начальника обласного УМВС Валерія Дернового Одарича вже звинуватили у причетності до корупційних дій. КРУ – «цепний пес» влади – знайшов у фінансових операціях міських посадовців нецільове використання коштів. Ще трохи і кримінальні справи посунуть на мера сніговою лавиною. Бо тих звинувачень (при бажанні) може бути, як у німця патронів.
Мер, зрозуміло, не змовчав, повідомивши черкащанам із телеекранів, що це – політична розправа. Але одних заяв мало. Потрібні дії.
«Хто не може перемогти, займає оборонну позицію, хто може перемогти – атакує», – у своєму трактаті «Мистецтво війни» повчав видатний полководець давніх часів Сунь Цзи.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x