додому Блоги "Група Венето" покращує стандарти

"Група Венето" покращує стандарти

0

Ті, хто вважає, що "Темп" розвалили, прохання не витрачати час, нерви і не читати далі.

Корпорація "Група Венето", до складу якої входить завод "Темп", покращує свої міжнародні стандарти в системі ISO 19011:2018. Сьогодні (28 лютого) провели перший семінар із серії семінарів "Управління виробничою діяльністю підприємства з урахуванням вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Практичні рекомендації".

Якщо коротко. У "Групи Венето" у кінці року закінчується дія попереднього сетифікату про впровадження і використання системи менеджменту якості. Ми й надалі маємо намір здійснювати свою діяльність, дотримуючись вимог стандарту, оскільки цей сертифікат є доказом надійності нас як виробника якісної продукції та надавача послуг . Будемо подавати заявку на проведення ресертифікаційного аудиту. З цією метою організовано навчання.

Що це дає? У першу чергу – це імідж, прозорість. Ми показуємо нашим європейським партнерам, що ми працюємо відкрито, в межах стандартів. Наша продукція просувається на міжнародний ринок. Коли ми приходимо в автомобільну корпорацію і пропонуємо свою продукцію, у нас питають про сертифікат. Німці, французи, італійці дивують, що ми маємо такий сертифікат. Бо для Європи і світу – це свідчення якості.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version