Блоги"Горе от ума" чи куди подіти енергію Кухарчука?

"Горе от ума" чи куди подіти енергію Кухарчука?

-

- Advertisment -

Спершу не мав ані найменшого бажання бруднити себе і політичну силу Партію вільних демократів, яку маю честь представляти, коментуючи емоційні дописи горе-політика Дмитра Кухарчука. Дмитро, як лідер радикальної, націоналістичної сили "Національний корпус" у неділю (одразу після публікації відео, де він б’є людину біля одного з барів Черкас), мав необережність в емоційно-плаксивому дописі згадати "ПВД і Бродського", "поців і дерибан Черкас протягом 10 років", партію "За Життя" і Медведчука", "ВІККУ" і сайт "Оглядач". Словом, "філософ" Дмитро вирішив змішати в один гімняний пост все, що тільки можна. Але не врахував одного, кидатися лайном можна. Не факт, що потрапиш, а от руки забрудниш. За подібним принципом діє його наставник в журналістській професії – Валерій Воротнік.

Хочу один раз відповісти на всі закиди, які ще лунатимуть від людини, за якою не те, що лікарі відділення ст. Шевченка плачуть, а ридають охоронці Хуторів.

Про відповідальність політика

Якщо ти політик, навіть місцевого штабу, то ти повинен нести відповідальність за свої дії і свої слова. Те, що відбулося тиждень тому біля одного з ресторанів, у голову не вкладається. Можна сперечатися, можна говорити на підвищених тонах, можна навіть штовхатися. У нас буває все. Проте нападати зграєю, молотити по голові людині, як по боксерській груші, до втрати свідомості останнім, добивати його вже лежачого – це вершина цинізму для політика, який мріє стати мером. А потім нести ахінею в коментарях.

Відповідальний політик, сучасний політик у цій ситуації має піти. Якщо ти лідер місцевого осередку, то маєш скласти повноваження, а то й навіть покинути партію. Але для Дмитра залишити партію рівноцінне втраті титула… А хто він тоді такий? Драчун з вулиці? Хлопець з наколками, що кричить про патріотизм? На кар’єрі можна ставити хрест.

Я пригадую випадок з депутатом обласної ради від "Свободи", якого поліцейські звинуватили, що він керував автомобілем в стані алкогольного сп’янінні, а потім ще й тікав від них. Хоч він і виграв суд, який довів його невинуватість, але людина склала депутатський мандат. Випадок заслуговує на повагу, як до людини, так і до самої партії.

Проте Кухарчук виявився не відповідальним політиком, а звичайним… потцем.

Мене дивує позиція Андрія Білецького. У вас під боком в сусідній області є "кадр", який кулаками прокладає шлях Нацкорпусу до забуття.

Про Бродського і партію вільних демократів

Михайло Бродський не має відношення до партії. Він навіть не є її лідером, заступником чи головою Політичної ради. Одарич так само вже не є лідером. Він член партії, але не керівник, як це було раніше.

Про Погостінську і "За життя" Рабіновіча

Юлія Погостінська не є членом ПВД, вона виключена з партії. Нині вона самостійний гравець на політичній арені Черкас. Так, вона очолює міську організацію "За Життя". Знаю, що півроку боролася проти таких аксакалів, як Стрижак, Джоболда, Горкун. І перемогла.

У неї свої задачі, в Партії вільних демократів – свої. Ми готові відповідати за своїх членів партії і за дії свого керівництва.

Про Бродського

Мене обурило зневажливе ставлення юного політика Кухарчука по відношенню до Михайла Бродського, який створив себе сам, який не боїться говорити правди. Обидва діди Михайла Бродського загинули, звільняючи Київ від німецько-фашистських загарбників.

А ким були прадіди і діди Кухарчука? Чорнорубашниками? Чи може і того гірше комісарами? Чи може розстрілювали жителів Києва в Бабиному Яру?

Бродський зробив для Черкас більше, ніж будь-який чиновник. Він вкладає власні кошти у розвиток дитячого баскетболу. 80% в баскетбольній школі "Черкаські Мавпи" – це його особисті кошти. За 12 років завдяки його зусиллям вдалося виростити цілу плеяду іменитих спортсменів, які нині захищають кольори України на міжнародних змаганнях.

А чого досяг ти, Дмитро Кухарчук? Набив морду продавцю квітів, зламав щелепу атовцю під час бійки біля бару, розбив грамоту об Герб України? Чи може ти заробив і вклав гроші в розвиток спортивної секції? Якщо так, то покажи і розкажи.

Куди подіти енергію Кухарчука

У школах зазвичай є такі собі гіперактивні пальцеваті лідери. Вони теж ходять серед дітей, показують свою силу, луплять слабких, знущаються з очкариків. Бо вони типу сильні. Зрештою знаходиться якийсь хлопець, якому набридають вибрики "лідера", і він дає йому відсіч.

Так само колись буде з Кухарчуком. Йому дадуть здачі і тоді він закричить "про переслідування режимом". А поки раджу Білецькому змінити в Черкасах керівника, щоб не було пізно і "боляче" за втрату рейтингу. Бо рейтинг політичної сили на кулаках не тримається.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Згіблов
Олександр Згіблов
депутат Черкаської міської ради, керівник підприємства "ТЕМП"
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x