додому Блоги Думаю, що небагато депутатів проголосують за урядовий проект податкового кодексу

Думаю, що небагато депутатів проголосують за урядовий проект податкового кодексу

0

Друзі, виборці, земляки! Почну з того, що в п'ятницю (18 грудня – ред.) лише один день буду на окрузі і то разом із колегою Денисом Селантьєвим. Разом зустрічатимемося зі спортивною громадськістю міста. У цей же час величезна кількість черкащан хоче зустрітися зі мною для того, щоб донести до мене думку про пагубність нового урядового податкового кодексу. Прошу: УЗБАГОЙТЕСЬ!)) Думаю, що небагато депутатів (крім адептів секти "святого Яценюка" з "Народного фронту") проголосують за урядовий проект податкового кодексу.

Враховуючи бл**ство з термінами внесення бюджету та податкового кодексу урядом до парламенту, вбачаю тільки два варіанти розвитку подій: або ухвалення бюджету до кінця року на основі чинного податкового кодексу і опрацювання нового податкового кодексу протягом 2016 року, або затяжний пошук компромісів по новому податковому кодексу з ухваленням бюджету не раніше січня наступного року.

Не думаю, що депутати знову дозволять зробити з себе пластилінову біомасу. Хіба Уряду вдасться вигадати нові "страшилки", бо на старі на кшталт "МФВ не дасть гроші" вже маємо імунітет. Тим, хто посміє мотивувати тим, що це потрібно армії і фронту, можливо, буду бити обличчя. Хоча протягом усієї каденції міг би бути прикладом культури поведінки народного депутата.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version