БлогиДумаю, що небагато депутатів проголосують за урядовий проект податкового...

Думаю, що небагато депутатів проголосують за урядовий проект податкового кодексу

-

- Advertisment -

Друзі, виборці, земляки! Почну з того, що в п'ятницю (18 грудня – ред.) лише один день буду на окрузі і то разом із колегою Денисом Селантьєвим. Разом зустрічатимемося зі спортивною громадськістю міста. У цей же час величезна кількість черкащан хоче зустрітися зі мною для того, щоб донести до мене думку про пагубність нового урядового податкового кодексу. Прошу: УЗБАГОЙТЕСЬ!)) Думаю, що небагато депутатів (крім адептів секти "святого Яценюка" з "Народного фронту") проголосують за урядовий проект податкового кодексу.

Враховуючи бл**ство з термінами внесення бюджету та податкового кодексу урядом до парламенту, вбачаю тільки два варіанти розвитку подій: або ухвалення бюджету до кінця року на основі чинного податкового кодексу і опрацювання нового податкового кодексу протягом 2016 року, або затяжний пошук компромісів по новому податковому кодексу з ухваленням бюджету не раніше січня наступного року.

Не думаю, що депутати знову дозволять зробити з себе пластилінову біомасу. Хіба Уряду вдасться вигадати нові "страшилки", бо на старі на кшталт "МФВ не дасть гроші" вже маємо імунітет. Тим, хто посміє мотивувати тим, що це потрібно армії і фронту, можливо, буду бити обличчя. Хоча протягом усієї каденції міг би бути прикладом культури поведінки народного депутата.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олег Петренко
Олег Петренко
народний депутат VIII скликання, ВО "Черкащани"
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x