додому Блоги Допоки ми самі не відстоїмо свої права, за нас це ніхто не...

Допоки ми самі не відстоїмо свої права, за нас це ніхто не зробить

0

Разом із активістами, колегами по міській раді і жителями будинку по бульв. Шевченка, 352 сходили у департамент архітектури, містобудування та інспектування. Хотіли розібратися, хто дав дозвіл на будівництво багатоповерхівки прямо у дворі будинку. Люди хотіли знати, чому зводять житло на місці парковки і дитячого майданчика, чому забудовник не запитав думки місцевих жителів, чому місцева влада роздає дозволи на будівництво направо і наліво.

Як на мене, то там п'ятиповерхівка просто не може бути апріорі. Як можна у дворі будинку на п’ятачку в 30 м кв зводити багатоповерхівку? А де ставити автомобілі, де гуляти з дітьми, як щодо правил пожежної безпеки? Чому головний архітектор підписав, а виконавчий комітет проголосував за це рішення?

Підготував проект рішення міської ради про скасування рішення виконкому, за яким дозволялося там зводити п'ятиповерхівку, але дізнався, що подібний проект зареєстрували колеги зі "Свободи". Неважливо, хто подав і хто захищатиме його в комісіях, головне на найближчій сесії скасувати рішення виконкому і не дати забудувати двір. Допоки ми самі не відстоїмо свої права, за нас це ніхто не зробить. "Борітеся і поборете" – писав Тарас Шевченко. Борімося…

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version