БлогиДля кого мати квітку ростила?

Для кого мати квітку ростила?

-

- Advertisment -

Я не знаю жодної дівчини, яка б пишалася тим, що рано позбулася невинності. Зате знаю повно чоловіків, які з гордістю кажуть: «Зірвав квіточку, яка стала моєю дружиною». Я знаю жінок, які змушені «займатися Цим просто для здоров’я», і не знаю юнака, який би шукав собі в дружини ту, в якої був би, скажімо, п’ятдесятим. І коли заходить розмова про моральність, на питання: «Що робити, якщо хочеться?» відповідаю: «Якщо не пробувати – не хочеться!». А нещодавно замислилась над аксіомою: чому свій основний інстинкт чоловіки задовольняють із одними, а одружуються на… більш скромних?
Моя кума інтернетом користуватися не вміє, а тому, коли одного разу я давала майстер-клас, те, що вона побачила «Вконтакті», її просто шокувало: її 14-річна двоюрідна сестричка на «аватарці» була в костюмі Єви, ледь прикриваючи груди рукою. «Вона що, не розуміє, що провокує різних збоченців???», – обурювалася моя кума. А коли я розказала, щов підлітків, заражених соціальними мережами, – це норма, їй узагалі мову відібрало.
Ми не набагато старші за сьогоднішнє підростаюче покоління. Однак, якщо у їхньому віці ми боялися вголос сказати слово секс, то вони завзято позують оголенимита виставляють всі свої принадив усесвітній мережі. Статеве життя починають рано: якщо після 16 ти цнотлива, то це мало не вирок, а дівчина, яка виходить заміж невинною, – така ж рідкість, як скажімо, людина, котра ніколи не дивилась телевізор.
Маю приятельку,в сім’ї якої й досі заведено демонструвати простирадло після першої шлюбної ночі. Вона зі своїм нареченим «грішить» уже не перший рік. А тому перед весіллям її колотить: як уникнути ганьби? Інша моя знайома, якій «респект і уважуха», вийшла заміж днями за хлопця, який став першим мужчиноюв її 23 роки. Більшість дівчат зараз іде під вінець уже при надії, не брезгуючи при цьому вдягати білу сукню та фату – вбрання, яке споконвіків вважалося символом чистоти та невинності. Наші предки були мудрими: вони свідомо берегли дівчат від негативних наслідків дошлюбного статевого життя. Той, кому ти віддалася до весілля, – не обов’язково буде з тобою «поки смерть не розлучить вас», а тоді доведеться підспівувати «каждий кто нє первий, тот у нас второй». І жалкувати. Чому? Це знають усі, в кого перший мужчина не став єдиним. Хтозна, як поставиться охочий зв’язати з тобою долю, дізнавшись про кількість тих, хто були в тебе до нього. Зате точно відомо, що він носитиме тебе на руках, коли довідається про твою недосвіченість у сексуальному плані.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Юлія Фомічова
Юлія Фомічова
журналіст
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x