БлогиДіти добу блукали лісом

Діти добу блукали лісом

-

- Advertisment -

Дітей, яких майже добу шукали без малого дві сотні рятувальників, міліціонерів, лісників і волонтерів Канева, увечері близько 17-30 було знайдено.

За час, що їх шукали, діти встигли пройти лісом 5 кілометрів.

За словами старшого із дітлахів, опинившись у лісі вони дуже швидко втратили орієнтир, тому помилилися із напрямком і заблукали. Намагаючись відшукати дорогу, брати йшли допоки не стемніло, після чого, притулившись один до одного, заночували у яру неподалік села Пекарі.

За попередньою інформацією, малі загубилися, коли пішли до лісу вдруге.

Зранку вони разом із сусідом, на якого їх на день залишила мати, були у лісі, де допомагали чоловікові збирати хмиз та суху деревину. Згодом, повернувшись додому, літній чоловік пригадав, що забув у лісі свою сокиру, саме по неї діти і пішли, коли їх побачили востаннє.

Голодних, покусаних комарами та поколотих гілками дітей вдалось знайти завдяки активній інформаційній роботі, яка була проведена правоохоронцями із населенням міста Канів.

Працівниця місцевого водоканалу, дізнавшись про зниклих дітей, повідомила, що пізно увечері вона начебто чула дитячі крики в районі лісового масиву. Пригадавши місце, жінка у такий спосіб допомогла рятувальникам визначитися із вектором розшуку, по якому було спрямовано одразу три пошукові групи.

Символічно, що дітей знайшли працівники центральної районної лікарні, які добровільно зголосилися долучитися до пошуків. Саме у цьому закладі і працює мати дітей, яких шукали майже добу.

Лікарі, що входили до кожної з пошукових груп, одразу оглянули дітей, крім відчуття голоду, укусів комах та подряпин, якихось серйозних розладів здоров’я у дітей виявлено не було.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Костянтин Проценко
Костянтин Проценко
речник начальника УДСНС у Черкаській області
- Advertisement -

Цьогоріч на Черкащині спостерігається зростання випадків сказу серед тварин

Протягом 2024 року в Черкаській області спостерігається значний ріст випадків сказу серед тварин. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці ДУ...

У Черкасах до ремонту доріг залучили УЯР-01: дають гарантію 1 рік

У Черкасах КП «ЧЕЛУАШ» пристрій УЯР-01 для ямкового ремонту доріг. Про це дорожники розповіли на своїй сторінці в мережі...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x