БлогиДискредитаційна піар-кампанія проти мене набирає обертів

Дискредитаційна піар-кампанія проти мене набирає обертів

-

- Advertisment -

Дискредитаційна піар-кампанія проти мене набирає обертів. Услід за "УНН" естафету із обливання багном голови Черкаської облради підхопив сайт "Багнет". Вміло жонглюючи словами і фактами, продажні писаки намагаються зліпити про мене чергову брехню, в яку змушують повірити людей, нібито я "не встояла перед "Косюківським баблом".

Так от: "косюківське бабло" – занадто дрібна ціна для мене в порівнянні із ціною Небесної Сотні, героїв, загиблих на Сході України і з ціною людської довіри.

Дійсно, на запрошення голови ОДА з сільськими головами Черкаського району ми їздили подивитися на пташники у Київську область. Метою поїздки стала потреба у вивченні роботи філії ПАТ "Миронівський хлібопродукт", адже аналогічне підприємство – "Перемога Нова" – діє у Черкаському районі (на території сіл Будище, Мошни, Яснозір’я та Свидівок), а розпочаті останнім часом там будівельні роботи нових пташників, розширення виробництва спричинили спротив місцевих жителів.

Побачене на Київщині мене задовольнило. Тамтешнє виробництво не створює екологічних проблем, а навпаки – є надійною основою для розвитку села: створило 1300 робочих місць, працівникам виплачується достойна зарплата, підприємство постійно дбає про розвиток інфраструктури і соціальної сфери навколишніх сіл. Це дійсно приклад вдалого господарювання.

Натомість побоювання жителів Черкаського району стосовно майбутнього будівництва пташників я абсолютно розділяю. Адже вони бачили лише негативний приклад роботи птахофабрики у регіоні: сморід, забруднення навколишнього середовища, відсутність підтримки села. Вважаю, що у випадку із будівництвом пташників у Черкаському районі інвестор із громадою повівся ганебно: людей було принижено, не надано їм жодних гарантій і не надано документів на будівництво.

Не безпідставна тривога людей й щодо забруднення чи й взагалі зникнення води у їхніх криницях. У Мирному Київської області забір води пташниками здійснюється зі спеціальних свердловин, а криниці на подвір’ях домоволодінь взагалі відсутні, адже глибина підземних вод надто велика. Тоді як у нас вода, яку люди використовують, знаходиться дуже близько до поверхні.

Усі ці побоювання й призводять до протестних настроїв серед селян.

Моя позиція залишається незмінною: інтереси громади мають бути враховані у першу чергу. Захистити право людей на самовизначення, знати правду – головна моя мета.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Валентина Коваленко
Валентина Коваленко
голова Черкаської обласної ради
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x