БлогиДепутати хочуть, а мер боїться

Депутати хочуть, а мер боїться

-

- Advertisment -

На засідання сесії Черкаської міської ради очікує трохи не все місто:

вчителі і батьки першокласників, тому що в бюджеті мають виділити кошти на обладнання для "Нової української школи";

мешканці 15 ОСББ Черкас, тому що їм мають надати співфінансування на утеплення будинків;

вчителі та учні шкіл, тому що їм мають дати кошти на закупівлю нових комп’ютерів;

також є нерозподілений залишок коштів після перевиконання бюджету за перше півріччя.

Перше запитання, яке ставлять, коли заходиш в школу чи садок: "Коли сесія? Бо ми вже не можемо! Скоро 1 вересня!". Відповідь на ці запитання одна: "Мер Бондаренко не хоче. Депутати хочуть, а мер боїться".

9 серпня 2018 року прийшов час, коли право скликати сесію перейшло від міського голови Бондаренка до депутатів міської ради. Згідно Закону України "Про місцеве самоврядування", сесія на вимогу депутатів має бути проведена не менш, як через 10 днів з моменту отримання повідомлення.

9 серпня повідомлення від 17 активних депутатів, які представляють фракції "Блок Петра Порошенка", "Партію вільних демократів", Громадянську позицію і Радикальну партію, надійшло до мерії. Лист розписали на Вікторію Курч, відділ з питань роботи ради, і Володимира Шабанова, директора департаменту юридичного забезпечення. Вимога: до 19 серпня надати юридичне обґрунтування.

Друзі! 19 серпня – це неділя. Я не вірю, що в неділю чиновники працюватимуть. Тобто мер Бондаренко йде на зрив сесії, яку скликають депутати на 20 серпня.

Повідомлення, яке надійшло в міську раду 9 серпня, так і не було оприлюднене на сайті міської ради. За сайт відповідає директор департаменту оргзабезпечення пані Маліщук. А куратором департаменту є заступник міського головиЮрій Ботнар. Як так? "Свободівець", який виступає за демократичні перетворення, завжди говорив про прозорість влади, приховує інформацію від громади Черкас?

Якщо 20 серпня сесія не відбудеться, то вся вина за зрив опалювального сезону, запровадження "Нової української школи", утеплення ОСББ лягає виключно на мера Черкас Анатолія Бондаренка!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Тарас Коломієць
Тарас Коломієць
депутат Черкаської міськради від Партії вільних демократів
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x