БлогиЧому я не одягнув вишиванку

Чому я не одягнув вишиванку

-

- Advertisment -

Національний атрибут має бути в кожного патріота держави, якщо він себе таким вважає. У гардеробі сучасного українця, особливо політичного, громадського діяча обов’язково є вишиванка, а то й не одна. З’являтись на публіці у вишитому одязі у наш час дуже популярно. Проте сьогодні вишиванка набула певного політичного "звучання".

15-20 років тому у російськомовному Миколаєві, одягнути вишиванку – означало задекларувати свою громадянську позицію, зробити виклик. Сьогодні це тренд, одягнув вишиванку – автоматично став патріотом.

Вдягнути вишиванку у День вишиванки, особисто для мене, це як вітати жінок на 8 березня. Звичайно вишиванка – це український національний, народний одяг. Це патріотично, естетично, це ствердження коренів, підкреслення своєї приналежності до великого народу. Проте сьогодні, як на мене, політикам краще було б якимось іншим чином демонструвати свій патріотизм і любов до рідного краю, ніж просто одягнути вишиванку у День вишиванки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Фомич
Микола Фомич
депутат Черкаської міської ради
- Advertisement -

У черкаській школі відкрили меморіальні дошки 

У Черкаській загальноосвітній школі №4 відбулося відкриття меморіальних дошок на честь двох випускників цього навчального закладу. Про це повідомляє...

Вандали в Черкасах пошкодили лавку на бульварі Шевченка

Сьогодні, 26 квітня, комунальники повідомили про пошкоджену лавку на бульварі Шевченка в Черкасах. Про це йдеться на фейсбук-сторінці КП...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x