БлогиЧого боїться клан Тимошенко?

Чого боїться клан Тимошенко?

-

- Advertisment -

Сьогодні вночі Юлія Тимошенко вибухнула погрозами на адресу Служби Безпеки України і української влади в цілому, коментуючи нічний інцидент в аеропорту "Бориспіль", в якому був тимчасово затриманий до огляду глава київської регіональної парторганізації "Батьківщина" Костянтин Бондарєв "невідомими особами".

Тимошенко заговорила про політичні репресії, напевно, маючи на увазі "репресії" проти бізнес-партнера своєї сім'ї Бондарєва, в офісі у якого налічує 20 відділень ломбардів, що належать Тимошенко.

Так. Прописані ломбарди за адресою вул. Героїв Севастополя 48, оф. 207.

У цій будівлі знаходиться і офіс Київського обласного відділення "Батьківщини", головою якої й є той самий екс-нардеп, керівник "Батьківщини" Костянтин Бондарєв.

Сама будівля належить компанії, яка пов’язана з іменем Бондарєва.

Це той самий Бондарєв, який проходить у кримінальній справі про несанкціоноване фінансування партії Тимошенко, історію якого розслідували "ЧЕСНО" та активісти партії Бориспільського району.

Як повідомлялося раніше, в березні минулого року рух "ЧЕСНО" оприлюднив розслідування щодо партії "Батьківщина", в якому йшлося про те, що партія задекларувала 7500 000 грн. пожертв від громадян, але часто фальсифікує походження цих коштів.

За всіма цими махінаціями стоїть той самий "репресований" Бондарєв і його банк "Велес".

Іншими словами, "репресований невідомими" Бондарєв є фінансовим кардиналом партії і сім'ї Тимошенко, і, судячи з усього, поліції, при всьому бажанні керівництва МВС, не вдасться допомогти Тимошенко і загальмувати дане розслідування, яке може стосуватися й дуже темних фінансових махінацій Бондарєва й Тимошенко, яка і приїхала вночі в "Бориспіль" рятувати свій "гаманець".

Коротше кажучи, друзі мої хороші, в цій партії, як і в самому клані Тимошенко, аферист на аферисті сидить і аферистом поганяє.

У Президенти, говорите? Угу. Зараз! Максимум – наглядачами в Качанівку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Павло Нусс
Павло Нусс
Політичний аналітик
- Advertisement -

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Завтра в Каневі завершиться опалювальний сезон

У п’ятницю, 29 березня, в Каневі завершиться опалювальний сезон. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Опалювальний сезон достроково завершиться...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x