БлогиЧи є межа людської підлості і шкурництва?

Чи є межа людської підлості і шкурництва?

-

- Advertisment -

Чи є межа людської підлості і шкурництва?

Після розгляду одного з питань по сьогоднішній земельній сесії в мене виникли величезні сумніви. Більш того, ситуація, що виникла, руйнує будь-які ілюзії про зміни у МВС. Питання № 77 порядку денного "Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам (Чорненький В. М. та інші)".

Громадянин Чорненький В.М. – майор міліції, заступник начальника одного з райвідділів міста Черкаси, колишній працівник УБЕЗу, підлеглий самого генерал-майора Пустовара. Вже отримав статус учасника бойових дій (перебував місяць в березні 2015 року в м. Авдіївка). Звернувся як учасник бойових дій за отриманням земельної ділянки.

У мене питання: скільки сержантів, лейтенантів з тих перших ротацій, що були в Луганському аеропорту під Новогеоргіївкою, вже отримали земельні ділянки? Звичайно ж, мені апелюють, що вони не звертались. Так і в разі звернення вони їх не отримають, бо, бачте, в нас немає вільних земельних ділянок в місті (є, але для дуже "правильних" людей).

Така ж ситуація із іншими бійцями. Знаю бійців із 25 бригади, 128 бригади, з "Січі", з "Айдару", які так і не отримали землю, бо на їхню заяву надходила відповідь, що вони мають надати викопійовки, довідки і блаблабла (доходило до того, що без нагрудного знаку до посвідчення УБД заяву завертали). І це все вони мали готувати за 10 днів своєї відпустки. Не встигали – не отримали землі. А майор знайшов час підготувати всі документи, отримати статус УБД. Але це все оціночно.

Законне право він має на отримання своєї землі. От тільки як і на яких умовах нині їздять міліціонери в АТО, теж знають, напевно, всі в місті. Коли були активні бойові дії, то добровольців було не дуже багато – їздили по два, три рази одні й ті самі. Нині ж, щоб поїхати, треба вирішувати через знайомих щоб втовпитись. Проте хай би й так.

Але пан майор дозволяє собі вийти на трибуну і сказати, що він представляє інтереси "інших" з проекту рішення. А це така (чи такий) собі громадянин України Шевченко Л. С. Переселенка, яка багато допомагає переселенцям, а тому, на думку пана майора, теж має право отримати землю разом з ним одним проектом рішення.

Що це було? А я вам відповім. Високопосадовець із міліції, скориставшись своєю посадою, поїхав на Схід у спокійніший час задля отримання статусу УБД, а потім отримати на основі цього земельну ділянку. От тільки провтикав, що він буде чи не першим і єдиним хто її отримує в цей день за статусом УБД. Нікому землі немає, а майору із Черкас є. Але йому, мабуть, мало своїх 10 соток, тому він вирішив зробити своєю сусідкою чи сусідом Шевченко Л. С. А потім би виявилось, що сусіди хочуть йому продати свої 10 соток.

І це тільки початок. Скоро черга стоятиме із "учасників бойових дій", які сиділи в Авдіївці в 2015 році, а нині працюють майорами, підполковниками, полковниками міліції, слідчими прокуратури, а то може й в СБУ і хочуть отримати свою земельку. Натомість ті міліціонери, рядові співробітники прокуратури, СБУ, військові, нацгвардійці, добровольці, що рік перемахували своїми животами Донецьку земельку, отримуватимуть відповіді, що вільних ділянок немає. Так у негідників не вийде, і мені однаково, які в них посади, зв'язки чи можливості. В мене нічого немає і докуповувати нічого не планую. І в сім'ї моєї немає, тому натиснути на мене не вийде. І землю отримуватимуть чесні міліціонери, а про їхню чесність я запитуватиму у тих хлопців, які з ними лазили в окопах 2014 року. Дякувати долі, мені пощастило бути знайомими і з такими ПРАВООХОРОНЦЯМИ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Ярослав Нищик
Ярослав Нищик
депутат Черкаської міської ради, ВО "Свобода"
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x