Блоги"Червоні лінії" президента Зеленського

"Червоні лінії" президента Зеленського

-

- Advertisment -

Глава офісу президента України Андрій Єрмак запевняє, що "червоні лінії", які країна не повинна переступати у переговорах з окупантом, у нього – і, зрозуміло, у президента Володимира Зеленського – на підкірці. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба називає ці лінії: неможливість прямого діалогу з маріонетками, встановлення контролю України над кордоном, неможливість проведення виборів у присутності російських військ або їх найманців, реінтеграція окупованих територій на українських умовах, щоб ці райони не мали ніякого "права вето" на рішення загальнонаціонального характеру, – пише журналіст Віталій Портников на своєму telegram-каналі.

Чудові "червоні лінії" – особливо коли вони на підкірці! Підтримую обома руками! Але тоді потрібно сказати правду: Україна веде переговори сама з собою, а не з Росією.

Тому що те, чого хоче Путін – так це того, щоб Україна перетнула "червоні лінії". Щоб почалися прямі переговори Києва з маріонетками із Донецька та Луганська. Щоб контроль над кордоном був повернутий тільки після виборів, а самі вибори пройшли під дулом автоматів російських окупантів і їхніх посібників. І щоб "окремі райони", над якими Кремль збереже контроль, мали право вето на європейську та євроатлантичну інтеграцію України. А для чого, власне, Путін захоплював Донбас? Щоб подарувати його Зеленському, Єрмаку і Кулебі? Ні вже, дзуськи!

Найголовніше, що "червоні лінії", про яких кажуть соратники Зеленського – це ті самі "червоні лінії", які не збирався перетинати колишній президент Петро Порошенко. Чим "червоні лінії" Зеленського відрізняються від "червоних ліній" Порошенка? І виходить, що Зеленський брехав своїм співвітчизникам, коли говорив, що припинити війну дуже просто, потрібно "просто перестати стріляти" і домовитися з Путіним. Виходить, що Зеленський і зараз помиляється, коли продовжує прагнути до нових контактів з Путіним? Або як?

Тому єдина реальна гарантія неперетинання "червоних ліній" – це зовсім не обіцянки Зеленського, Єрмака або Кулеби. Якщо претендент Зеленський обманював нас вчора, так президент Зеленський обдурить нас завтра.

Єдина гарантія неперетинання "червоних ліній" – це повернення до влади патріотичних сил. Поки при владі популісти – Україна в небезпеці.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Віталій Портніков
Віталій Портніков
журналіст, публіцист
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x