БлогиЧеркаські школярі – небайдужі до долі міста

Черкаські школярі – небайдужі до долі міста

-

- Advertisment -

Друзі! Сьогодні поспілкувався з учнями 11 класу гімназії № 9. Це позитив у реаліях. Надзвичайно просто було розповідати про себе, як у дитинстві мріяв стати спочатку льотчиком, потім — військовим і лікарем. Як служив в армії. Про шлях від селищного голови Лисянки до міського голови Черкас. Розповів, чим займаюсь на посаді очільника міста. Вони не просто слухали, а ставили запитання, навіть давали корисні поради. Візьму на замітку і скористаюся.

Наші школярі небайдужі. Цікавляться новинами міста і хочуть його розвивати. Говорили про те, як сьогодні будувати завтра. Це — супер! Напевно, серед сьогоднішніх учнів — майбутні олімпійські чемпіони, інженери, космонавти, видатні вчені, лікарі, вчителі, громадські діячі, керівники міст. Можливо, навіть майбутній президент країни.

Пообіцяв дітям провести екскурсію мерією і збудувати більше велодоріжок у місті. Сприйняли позитивно. До речі, ще раніше я дав доручення своїй заступниці розробити міські стипендії для найкращих учнів і студентів. Сподіваюся, що депутати підтримають мою пропозицію.

Такі зустрічі корисні не лише для школярів, а й для мене як міського голови. Думаю, що й нашим депутатам варто частіше спілкуватися зі школярами. Це заряджає на активність. Ставлю собі за правило — зробити такі спілкування традиційними! Бажаю всім успіху, а школярам — нових знань і відмінних оцінок!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

У Черкасах відновив роботу велопатруль

Від сьогодні на вулицях Черкас знову з'являться велопатрульні. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Вони продовжать роботу з...

У Будищенській громаді запрацював новий пожежний підрозділ

38-й підрозділ місцевої пожежної охорони запрацював у Будищенській територіальній громаді. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Черкаській...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x