БлогиЧеркаські школярі – небайдужі до долі міста

Черкаські школярі – небайдужі до долі міста

-

- Advertisment -

Друзі! Сьогодні поспілкувався з учнями 11 класу гімназії № 9. Це позитив у реаліях. Надзвичайно просто було розповідати про себе, як у дитинстві мріяв стати спочатку льотчиком, потім — військовим і лікарем. Як служив в армії. Про шлях від селищного голови Лисянки до міського голови Черкас. Розповів, чим займаюсь на посаді очільника міста. Вони не просто слухали, а ставили запитання, навіть давали корисні поради. Візьму на замітку і скористаюся.

Наші школярі небайдужі. Цікавляться новинами міста і хочуть його розвивати. Говорили про те, як сьогодні будувати завтра. Це — супер! Напевно, серед сьогоднішніх учнів — майбутні олімпійські чемпіони, інженери, космонавти, видатні вчені, лікарі, вчителі, громадські діячі, керівники міст. Можливо, навіть майбутній президент країни.

Пообіцяв дітям провести екскурсію мерією і збудувати більше велодоріжок у місті. Сприйняли позитивно. До речі, ще раніше я дав доручення своїй заступниці розробити міські стипендії для найкращих учнів і студентів. Сподіваюся, що депутати підтримають мою пропозицію.

Такі зустрічі корисні не лише для школярів, а й для мене як міського голови. Думаю, що й нашим депутатам варто частіше спілкуватися зі школярами. Це заряджає на активність. Ставлю собі за правило — зробити такі спілкування традиційними! Бажаю всім успіху, а школярам — нових знань і відмінних оцінок!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x