БлогиЧеркаська міліція сприяє беззаконню?

Черкаська міліція сприяє беззаконню?

-

- Advertisment -

Сьогодні сталася подія, яка, як лакмус, показала, що таке черкаська міліція. Близько 8 години ранку я за дзвінком працівників ринку по Смілянській, 33 приїхав на виклик. Побачив близько 10 працівників міліції, які "забезпечували громадський порядок" – ставши щільним кільцем, вони намагалися не дати трьом стареньким жінкам завадити демонтажу.

На мою вимогу надати документи, КП "Черкаські ринки" надали лист-звернення до УМВС забезпечити громадський порядок. На моє прохання надати документи щодо знесення споруди, пан Лукашенко (представник КП "Черкаські ринки") сказав, що це – його особиста ініціатива, тож він не повинен нікому нічого надавати.

Зрозумівши можливу незаконість дій Лукашенко, кажучи йому це у присутності міліції та побачивши, що вимоги призупинити на нього не діють ,я звернувся до працівників міліції з вимогою зупинити демонтаж до надання повного пакету документів (правовстановлюючі документи).

Я тричі намагався достукатися до присутніх працівників міліції. Зокрема, пояснював їм, що згідно із законодавством, правоохоронці мають сприяти громадським організаціям: "подавати у межах наданих прав допомогу народним депутатам, представникам державних органів і громадських об'єднань у здійсненні їх законної діяльності, якщо їм чиниться протидія або загрожує небезпека з боку правопорушників".

Зрозумівши, що працівники міліціі, дільнічні інспектори не хочуть виконувати ЗУ "Про міліцію", я звернувся до 102. Прочекавши близько трьох годин, зрозумів, що навіть 102 не працює.

Висновок: міліцію потрібно реформувати! На кожний виклик вона повинна, як мінімум, встановити, хто є власник, а потім захищати чи сприяти.

Що стосується демонтажу, то після дзвінка Віктору Беззубенку (заступнику Одарича) та його перевірки можливих незаконних дій Лукашенка, роботи Лукашенко призупинив.

ГО "Народний контроль" вимагає встановити групу міліціянтів та притягти їх до відповідальності. Оскільки правоохоронці могли сприяли своєю бездіяльністю вчиненню псування майна, можливо, сприяли самовправству тощо.

Запис розмови з черговим: https://yadi.sk/d/1-y0hVk3cmeLi

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Євгеній Єзик
Євгеній Єзик
активіст ГО "Народний контроль"
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x