БлогиЧеркащани ідуть у поліцію, щоб "вибратися з села"

Черкащани ідуть у поліцію, щоб "вибратися з села"

-

- Advertisment -

11 жовтня працювала поліцейська комісія ГУ НП у Черкаській області. Проводили співбесіди із кандидатами на посади слідчих та оперуповноважених.

Всього було оголошено конкурс на 26 посад слідчих та 15 посад оперуповноважених. Результат роботи поліцейської комісії – відібрали 17 слідчих та 13 оперуповноважених. 6 осіб сьогодні не пройшли співбесіду з поліцейською комісією. На жаль, продовжуємо мати кадровий голод та вакантні місця у ГУ НП Черкаської області.

На посади слідчих є вимога – наявність базової вищої юридичної освіти, на посади оперуповноважених – інша вища освіта. На слідчих сьогодні йшли люди з достатнім рівнем підготовки, порадували знанням законів та інтелектом.

Із 18 претендентів на слідчого лише один кандидат не пройшов співбесіду з комісією. На жаль, ця дівчина виявила повне незнання законодавчої бази. Навіть хто такий поліцейський, не вдалося дізнатися – мовчала мов партизан.

Одному хлопцю під час співбесіди стало зле. Дали водички та пару цукерок.

Зазначу дещо з курйозів. Так, було кілька кандидатів з села Молодецького Маньківського району. На питання щодо причини, чому кандидати хочуть йти до поліції, відповідь порадувала – "виїхати з села".

Також запам’яталося висловлення одного з кандидатів: "дружина в мене – розуміюча особистість".

Так чи інакше, на 30 нових поліцейських сьогодні стало більше. Цьогоріч будуть ще конкурси на 40 посад у сектор реагування патрульної поліції та 20 – в ізолятор тимчасового тримання.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Сухін
Сергій Сухін
представник комісії ГУ Нацполіції області
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x