БлогиБути чи не бути?

Бути чи не бути?

-

- Advertisment -

У мене відбувається збій у програмі, коли я читаю щось на кшталт: "я от такий мегачесний, порядний і тому я вирішив не балотуватися" чи "ой, який молодець, що не йдеш у депутати".

Люди, альо! У депутати якраз і мають йти чесні, порядні та відповідальні люди. Знаю, зараз буде мегабагато скептицизму з-приводу того, що туди доходять тільки крадії та хами. Погоджуюсь з тим, що такі люди є серед депутатів, але ж не тільки серед них, а і скрізь. Проте, проаналізувавши склад каденцій міської ради 2006, 2010 та 2014 років, з впевненістю можу стверджувати, що кількість порядних і відповідальних все-таки зростає. Так, ще не дійшло до більшості, на жаль, але якщо чесні й відповідальні будуть спостерігати збоку, то все так і залишиться.

Чесно скажу, що і переді мною стояв вибір йти чи не йти, оскільки депутатство відбирає багато часу, нервів і здійснюється на громадських засадах (комісії, сесії, виїзди і т.д.). Але усвідомлення то, що ніхто крім нас, переважило.

Дивлюсь на списки деяких партій і мені стає сумно, адже тут знову ті, хто не достойний бути депутатом, однак має всі шанси виграти. А все, зокрема через те, що багато порядних людей вирішили відсиджуватися вдома і критикувати владу з дивану. Звісно, що є люди, яким по їх сутні політика не є близькою, але ж тоді і аргументи відмови мають озвучуватися інші.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Наталя Даньковська
Наталя Даньковська
депутат міської ради, юрист
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x