БлогиБПП, УДАР, "Народний Фронт", Опоблок, "Батьківщина", наступний Майдан буде...

БПП, УДАР, "Народний Фронт", Опоблок, "Батьківщина", наступний Майдан буде проти вас

-

- Advertisment -

Вважаю своїм громадянським обов'язком попередити лідерів політичних сил Юрія Луценка, Віталія Кличка, Арсенія Яценюка, Юрія Бойка, Юлію Тимошенко про те, що ми живемо в час політичної відповідальності: як відповідальності за свої кроки, так і кроки своїх однопартійців.

10 ваших колег –представників у Черкаській територіальній виборчій комісії наполегливо зривають вибори в Черкасах. Останнє їх рішення –зняти з міських виборчих перегонів не лише список Вільних демократів, але й чинного мера Черкас, лідера кампанії Сергія Одарича.

Ці рішення суперечать законодавству України, про що заявляла Центральна виборча комісія. Але 10 ваших представників у своїй діяльності керуються не Конституцією, не законами країни, не совістю і не честю, в своїй діяльністю вони керуються вказівками місцевого криміналітету. Вашими соратниками помикають кримінальні авторитети, судимі за згвалтування, які влаштувують розбірки під ТВК.

Я нагадаю вам, шановні колеги, що Майдан-2004 року розпочався з того, що криміналітет, одягнутий у політичні обладунки, хотів вкрасти у народу право вільно обирати собі владу. І люди тоді повстали проти кримінальної диктатури. Нині в Черкасах 10 ваших партійних представників намагаються відібрати у городян вільні вибори.

Закликаю вас перервати співпрацю з черкаським криміналітетом, відкликати своїх представників у Черкаській ТВК, відновивши у черкащан віру в добропорядність української політики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Томенко
Микола Томенко
Громадський та політичний діяч України
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x