БлогиБПП, УДАР, "Народний Фронт", Опоблок, "Батьківщина", наступний Майдан буде...

БПП, УДАР, "Народний Фронт", Опоблок, "Батьківщина", наступний Майдан буде проти вас

-

- Advertisment -

Вважаю своїм громадянським обов'язком попередити лідерів політичних сил Юрія Луценка, Віталія Кличка, Арсенія Яценюка, Юрія Бойка, Юлію Тимошенко про те, що ми живемо в час політичної відповідальності: як відповідальності за свої кроки, так і кроки своїх однопартійців.

10 ваших колег –представників у Черкаській територіальній виборчій комісії наполегливо зривають вибори в Черкасах. Останнє їх рішення –зняти з міських виборчих перегонів не лише список Вільних демократів, але й чинного мера Черкас, лідера кампанії Сергія Одарича.

Ці рішення суперечать законодавству України, про що заявляла Центральна виборча комісія. Але 10 ваших представників у своїй діяльності керуються не Конституцією, не законами країни, не совістю і не честю, в своїй діяльністю вони керуються вказівками місцевого криміналітету. Вашими соратниками помикають кримінальні авторитети, судимі за згвалтування, які влаштувують розбірки під ТВК.

Я нагадаю вам, шановні колеги, що Майдан-2004 року розпочався з того, що криміналітет, одягнутий у політичні обладунки, хотів вкрасти у народу право вільно обирати собі владу. І люди тоді повстали проти кримінальної диктатури. Нині в Черкасах 10 ваших партійних представників намагаються відібрати у городян вільні вибори.

Закликаю вас перервати співпрацю з черкаським криміналітетом, відкликати своїх представників у Черкаській ТВК, відновивши у черкащан віру в добропорядність української політики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Микола Томенко
Микола Томенко
Громадський та політичний діяч України
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x