БлогиБондаренко – не єдиний, кого "нахиляли" виносити "потрібні" вироки

Бондаренко – не єдиний, кого "нахиляли" виносити "потрібні" вироки

-

- Advertisment -

Судячи з розслабленої пози, Володимир Бабенко відчуває себе впевнено. Він сподівається, що ніхто з суддів більше не заговорить.

Між тим, є інформація, що Бондаренко – не єдиний, кого "нахиляли" виносити "потрібні" вироки і хто не в захваті від такої позиції. І навіть не єдиний, хто має записи таких розмов.

Вся справа в тому, чи готові судді нарешті винести сміття з хати і розказати "ху із ху". А саме: чому вони затягували і переносили розгляд справ майданівців, залишаючи людей під вартою.

Точно знаю, що в певний момент на початку березня минулого року, коли всі ще боялися швидкої та неухильної люстрації, судді готові були вже дрогнути і розговоритися. Але трохи віддихалися, роздивилися навкруги і… знову вибрали Бабенка головою суду.

Тепер – наступний момент істини: чи підуть слідом за Бондаренком свідчити інші? Чи волітимуть і далі "служити корпоративним інтересам"?

Панове судді, хочу вкотре закликати вас: почніть цей процес самі! Інакше потім ніхто вже не розбиратиметься, хто і як голосував. Те, що ви відчуваєте себе кастою недоторканих – почуття оманливе. Бо чим більше ви будете змикати свій стрій, тим простіше вас буде потім скопом… ну скажимо так "люстрірувати" wink emoticon.

Якщо серед вас ще є людські обличчя – покажіть їх зараз. Бо потім вони вже нікого не переконають!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікторія Феофілова
Вікторія Феофілова
громадська активістка
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x