Блоги"Бізнес" на здоров'ї дітей

"Бізнес" на здоров'ї дітей

-

- Advertisment -

Спритні ділки заради власного прибутку пропонують дітям займатися ігровими видами спорту (футзалом, волейболом, баскетболом, гандболом) на бетонній підлозі, вкритій лінолеумом.

Багато-багато років у Черкасах будується спортивна зала в школі № 18. Зала відразу проектувалася як спеціалізована для ігрових видів спорту – шириною 18 метрів.

Підлога, як і належить, мала бути дерев"яною. Паркет пом"якшує удари при падіннях, які неминучі під час тренувань або змагань. Правила всіх вказаних видів спорту вимагають паркету. Окрім того, паркет довговічніший за бетонну стяжку. Яка під ударами м"яча чи іншого спортивного інвентаря відразу почне "сипатися".

Спритний підприємець БЕЗ ПОГОДЖЕННЯ з міською владою (яка повністю фінансує вказане будівництво) замість паркету просто застелив бетон лінолеумом і тишком-нишком поспішив здати об"єкт в Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю. "Заробив" кілька сот тисяч гривень і прирік наших дітей на постійні травми, а бюджет – на постійні витрати на ремонт.

Герої цієї афери добре відомі.

Підрядник – фірма "Інтербуд" на чолі з Ігорем Калашником (відома спробою котеджної забудови полігону). Політичне прикриття – депутат міськради від цього округу Олександр Радуцький, який неодноразово заявляв, що це будівництво – це його проект.

П.С. Керівництво школи відмовилося приймати об"єкт. Зокрема, через відсутність… тепла та електропостачання. Невже і на цьому підрядник "заощадив"?

П.П.С. Я не знайшов у спортзалі не лише спортивного обладнання (воріт, щитів, кілець, сіток), але навіть спеціальних місць для його встановлення та кріплення.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Сергій Одарич
Сергій Одарич
колишній міський голова Черкас
- Advertisement -

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x