БлогиАвстрія отримала жорсткий урок від Росії

Австрія отримала жорсткий урок від Росії

-

- Advertisment -

Австрія отримала жорсткий урок від Росії: як не прогинайся перед Путіним, але агресивне і брутальне нутро імперської євразійської орди все рівно вилізе, навіть попри "весільне колінопреклоніння" самого проросійського міністра закордонних справ в Європі – Карін Кнайсль. Діє вічний постулат Уінстона Черчилля: "Якщо між війною та ганьбою вибираєш ганьбу, то отримаєш і війну, і ганьбу".

Адже Росія, зокрема її військова розвідка, агресивно діють проти Австрії та інтересів її національної безпеки, не зважаючи на її ганебну політику "умиротворення агресора". Тож будь-які підписання 5-річної угоди про партнерство з путінською "Єдиною Росією" членом правлячої коаліції – Австрійською партією свободи (АПС) чи "штирійське колінопреклоніння" перед Путіним міністра від цієї партії не змінять реваншистської експансіоністської політики путінської Росії, як це в свій час було й з гітлерівською Німеччиною.

У серпні цього року своїм політико-дипломатичним протестом – заявою про відставку з посади співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Австрією – я намагався зробити свій скромний внесок у розуміння австрійцями реалій сьогодення.

Тоді мій відвертий демарш з відставкою і називанням речей своїми іменами отримав досить широкий розголос в австрійських ЗМІ. Зокрема, публікація Австрійської пресової агенції (Austria Presse Agentur) з висвітленням мого протесту проти "танців з Путіним" та системного керівництва парламентською групою дружби з австрійської сторони представником проросійської фракції АПС була передрукована низкою місцевих ЗМІ.

Мій протест, спрямований фактично проти наростання проросійських настроїв в Австрії, також отримав резонанс в парламентських колах цієї країни та призвів до певних політичних наслідків.

Зокрема, суттєво вплинув на настрій і наміри австрійської парламентської делегації, яка через тиждень після цього – на початку вересня – відвідала Київ, а також на зміст переговорів з українськими колегами, нейтралізувавши попередні відверто проросійські наміри австрійської делегації та примусивши її сфокусуватися на економічній співпраці наших країн. Крім того, й мої колеги по комітету у закордонних справах, які взяли участь у цій зустрічі, жорстко застерегли гостей з Австрії від проросійської агітації в Україні.

Сподіваюся, що нинішній шпигунський скандал сприятиме подальшому протверезінню австрійців, в т.ч. проросійських "мрійників" в уряді і парламенті Австрії, й допоможе усвідомити, що політика "умиротворення агресора" та загравання з "російським ведмедем" не призведе до добра ні Австрію, ні Європу в цілому.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Віктор Вовк
Віктор Вовк
народний депутат України від Радикальної партії Олега Ляшка, куратор Черкаської області
- Advertisement -

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

У Черкасах патрульні випадково виявили боєприпаси у смітнику

Вчора, близько 18:00, патрульні на проспекті Перемоги опрацьовували виклик. Під час цього один із поліцейських помітив неподалік від лавки...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x