БлогиАтака Шарія, Лукаш та 112 каналу на Бродського є...

Атака Шарія, Лукаш та 112 каналу на Бродського є підтвердженням його патріотизму

-

- Advertisment -

Дивлюся я на атаку Шарія, Лукаш та 112 каналу на Михайла Бродського, щодо того, що він "приложил руку к тому, что произошло и происходит, к сожалению, на востоке страны" і вимагав "игнорировать майдан", і мені стає смішно.

Я знаю Михайла Юрійовича понад 10 років, ми познайомилися під час президентської кампанії 2009-2010, коли я, окремо від штабу Тігіпка, замовив за власні кошти сайт для реєстрації прихильників Тігіпка й зібрав тоді майже під 100 тис. прихильників. Одним із них і був Михайло Бродський, тільки він тоді написав на сайт не для поширення інформації про Тігіпка, а з питанням: "Ты кто такой? Дай свой номер".

Я написав номер, він запросив на зустріч, де цікавився, як вдалося мені зібрати на сайт скільки прихильників Тігіпка, так ми і познайомилися. За період нашого знайомства я можу сказати, що це один із найбільш патріотичних людей в Україні. Він би міг без проблем уже давно виїхати жити в Італію, але досі залишається тут.

І після того, як він став тоді головою Держкомпідприємництва, був одним із небагатьох, до кого можна було звернутися, розповісти про проблеми українського бізнесу, і він намагався їх вирішити. І з ЄДАПСом я йому допомагав боротися, і з пожежниками, а скільки він актів різних зупинив щодо поборів із бізнесу та ускладнення його ведення, знають одиниці.

Та і щодо Євромайдану, я з першого дня був в організаційному комітеті, відповідав за напрямок соціальних мереж, усі найбільші пабліки стосовно Євромайдану були створені особисто мною і фінансувалися виключно за мій кошт; так ось, у перші ж дні Євромайдану Михайло Бродський поставив просте питання: "Вы все правильно делаете, какая нужна помощь?"

Я йому розказав, і він виділив людей на одному із найбільших за відвідуванням сайтів України –OBOZREVATEL, які майже цілодобово ставили всі потрібні мені новини щодо Євромайдану + Обоз давав трафік на сторінки Євромайдану в соціальних мережах, що тоді дозволило встановити декілька рекордів.

А в січні 2014 року він попросив мене інформаційно підтримати розгортання подій зі звільнення Дніпропетровської області, спочатку це було звільнення області від керівників-прихильників Януковича у владі зі штурмом ОДА, а після того, як прийшов Коломойський із Геннадієм Корбаном та Борисом Філатовим, то інформаційно підтримати захист області від сепарів.

Хоча, найімовірніше, атака Шарія, Лукаш та 112 каналу на Михайла Бродського – це і є підтвердження його патріотизму.

P.s. Багато що про нього міг би ще розказати, наприклад, як він сидів у Калині 14 червня 2014 року й плакав після того, як сепари збили наш Іл-76 із десантниками, але, думаю, він колись усе-таки напише книгу, про що його і просив неодноразово.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Канівчан попереджають про небезпеку підтоплення

Жителів Канівської громади попереджають про можливе підтоплення окремих територій через водопілля. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Очікується затоплення...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x