БлогиАтака «клонів» і «клоунів»

Атака «клонів» і «клоунів»

-

- Advertisment -

Виборчий процес вийшов на фінішну пряму. За спостереженнями експертів «ОПОРи» та КВУ, характерними рисами перевиборів є рекордна кількість кандидатів і засилля двійників. «Клони» найсильніших кандидатів повилазили у кожному виборчому окрузі.

Фальсифікації будуть. Не обійдеться і без застосування брудних технологій. Не виключені і спроби зняти найбільш рейтингових кандидатів із перегонів, або й зірвати вибори.

На 194-му висунулось 17, а по 197-му 18 кандидатів. У 94-му – 85, а в 223-му – 76. Уявляєте, якої довжини там будуть бюлетені? Виборчі «простирадла» на черкаських округах будуть найкоротшими.

Найсильніші кандидати, без сумніву, опозиціонери Микола Булатецький і Леонід Даценко. Головна інтрига – відмова висуватись головних їхніх опонентів – Валентини Жуковської і Богдана Губського. Хто представляє владу, досі не ясно.

Ці вибори – «атака клонів». На 194-му окрузі є «пара» – президент корпорації «Богдан» Олег Свинарчук і черкащанин Андрій Свинаренко.

«Клону» Миколи Булатецького – Владиславу Булатецькому відмовила у реєстрації ЦВК.

Є «клони» і за партійним окрасом. Образ «друга Юлії Тимошенко» в піку Булатецькому, нещадно експлуатує депутат міськради Анатолій Кузьоменський. Із «Батьківщини» його за це вигнали. Та пан Кузьоменський і далі всміхається із біл-бордів під гаслом «Із Юлею в серці». Образи, стилізовані під кольори та фурнітуру «Батьківщини», використовують і колишній однопартієць Булатецького Максим Колісник і … «співочий ректор» Михайло Поплавський. Обидва «висять» на бордах із червоно-білим фоном та в українських вишиванках. За розрахунком політтехнологів цілком упізнаваний антураж мусить викликати у електорату потрібні асоціації. Нахабство – друге щастя.

Заява Олега Свинарчука із бордів штибу «Я – «Богдан» і участь у перегонах його двійника – елементи клоунади.

Ще більшу клоунаду у Черкасах влаштував «юний орел». За одним порухом руки Поплавського рушили ліфти, які майже рік стояли… Гаррі Поттер і Девід Коперфільд нервово палять у закапелку…

На 197-му свої «коні» і «клони». Наприклад «клон» Богдана Губського – Андрій Губський.

Проти Даценка діє прийом чотирьох «Д». Окрім нього є ще троє кандидатів, чиї прізвища починаються на букву «Д» – Надія Данілова, Людмила Данько і Володимир Доманський. Виборців Даценка змушують серед чотирьох «Д» шукати свого. А якщо «Д» зніматимуться із виборів? Штамп «вибув» помилково чи зумисне у комісіях запросто можуть бабахнути навпроти не того «Д», що справді вибув. У небезпеці всі кандидати, хто має свого «клончика».

У перегони включився голова Українського союзу ветеранів Афганістану Сергій Червонописький. Політолог Цибульський вже проспівав йому оду про упізнаваність і авторитет серед електорату КПУ і СПУ.

Ще й як заважатиме Даценку Павло Костенко – колишній «батьківщинівець». У такій іпостасі Костенко вже виступав на минулих виборах. На 200-му окрузі він відібрав у Максима Полякова близько восьми відсотків голосів. У Золотоніському районі мутитиме воду «екс-батьківщинівець», депутат облради Віталій Полях.

ГМ «ОПОРА», і ГО КВУ, і Рух «Чесно» обіцяють зробити процес голосування максимально прозорим. На кожний округ приїде до півсотні

добре вишколених спостерігачів. Приїдуть і міжнародні. Заплановано і проведення екзит-полів. Спостерігати за подіями на виборчих дільницях у день виборів у режимі прямого включення, можна буде на сайтах «Українська правда» та «Кореспондент».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
- Advertisement -

У Черкасах з одного із пляжів вивезли причип сміття

Із пляжу «Дакхнівський» комунальники вивезли причип сміття. Про це повідомляє Дирекція парків. За словами комунальників, відвідувачі наскладували там величезні купи...

У Черкасах за місяць народилося 86 немовлят

У квітні в міському пологовому будинку Черкас на світ з'явилося 86 немовлят, з них одна пара – двійнята. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x