Блоги100$ хабаря в кишеню важливіші ж, ніж 10 000$...

100$ хабаря в кишеню важливіші ж, ніж 10 000$ в бюджеті

-

- Advertisment -

Вчора мала розмову за філіжанкою кави з приятелем-підприємцем як поповнити бюджет міста за рахунок хасидів без екстремізму та радикальних дій, що дискредитують Умань на міжнародній арені. Зайшла мова за наметове містечко. Мені стало смішно. Люди, чиновники, можновладці, це – елементарно!

Що таке неприбуткові організації?! Це організації, метою діяльності яких не є отримання прибутку для його наступного розподілу між учасниками цих організацій. Це можуть бути муніципалітети, суспільні лікарні, релігійні й інші організації, діяльність яких НЕ спрямована на одержання прибутку.

Тобто НЕКОМЕРЦІЙНА діяльність. Власники цього наметового містечка жодним чином не благодійники. Вони – бізнесмени і це є бізнес! За кожне місце вони беруть близько 100$ США. Це містечко розраховане на 2500-3000 місць. Беремо середнє 2700х100$=270000$! По комерційному курсу на сьогодні це 61 830000 грн. Ще раз літерально більше 61 мільйонів!

Для чого різати болгарками, як вандали і екстремісти, і за якихось 100 000 псувати репутацію міста, якщо начальник податкової та інші податківці просто мають у межах правового поля утримувати податки для поповнення місцевого бюджету. Жодних проблем не бачу. Ця організація зареєстрована в Україні. А якщо "гості" ухиляються від сплати податку, то на це існують правоохоронні органи з примусовими засобами та методами.

P.S. Але ж 100$ хабаря в кишеню для багатьох важливіші, ніж 10 000$ в бюджеті. А ще і лінь матінка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Людмила Дашицька
Людмила Дашицька
уманська волонтерка
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x