Блоги100 грамів і 1 сантиметр до ідеалу!

100 грамів і 1 сантиметр до ідеалу!

-

- Advertisment -

Дату проведення конкурсу краси «Принцеса України 2010», локацією якого цьогоріч стали Черкаси, переносять вже втретє. З яких причин – достеменно невідомо… Одна з неофіційних версій – красуні та спеціальний гість заходу – популярний співак Василь Бондарчук – загрипували… Сподіваюся, що за тиждень (цього разу «Принцесу…» перенесли на 7 грудня) усі видужають, адже поглянути на ідеальні форми 2010-го, які оберуть саме у Черкасах, – ой, як кортить!..
Готуючи цей пост для блогу, я провела власне статистичне дослідження. Виявилося, що впродовж останніх п’яти років перемогу у конкурсах краси, на кшталт «Міс Україна», здобували здебільшого шатенки. Їхній середній зріст – 175 см, вага – 52 кг, а параметри – …аж ніяк не омріяні «90-60-90». На великій сцені дівчата демонструють свої «85-63-92», «81-61-87», «86-62-88». Те, що комбінації «груди-талія-стегна» у конкурсанток різні, – мене таки тішить!.. Бо ж і мої власні параметри, тут правди ніде діти, далекі від ідеальних!
При незмінному вже впродовж 8 років зрості – 168 см, моя вага змінюється, залежно від сезону: влітку – 54 кг, взимку – 56 кг, коли попоїм – ще плюс 600 грамів. Мої параметри (колеги не дадуть збрехати, адже міряли всі гуртом) – «88-65-90». І я…пишаюся кожним грамом і кожним сантиметром:)
Я проти виснажливих дієт, якими мордують себе дівчатка, дівчата та жінки тільки за для того, щоб бути схожими на Єву Лонгорію зі свіженького глянцю (де, до речі, із її світлиною добряче повправлялися у фотошопі). Я проти «Фабрик краси», які продукують красунь із однаковими підборіддями, ідеально рівними носиками, розкосими очима та пухкими вустами! А ще я проти самоцькування!
Хочу, щоб кожна з нас пишалася собою й, приймаючи ранковий душ, голосно наспівувала «Ах, какое блаженство, знать, что я совершенство, знать, что я идеа-а-а-ал…», адже досконалість – це, насамперед, індивідуальність та нестандартність, а до ідеалу нам всього-нічого – 100 грамів і 1 сантиметр:)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Марина Манго
Марина Манго
журналіст
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x