Блоги100 днів жаху "Нової якості"

100 днів жаху "Нової якості"

-

- Advertisment -

Минуло 100 днів, як замість СУБів багатоквартирні будинки у Черкасах почала обслуговувати "Нова якість" – приватна структура, яка обслуговує багатоквартирні будинки міста. Це бізнес, який прийшов до міста. Це не благодійний фонд.

Ті накопичувальні рахунки, про які кажуть у цій компанії, – це міф. Тому що в ці цифри закладені надприбутки, які буде отримувати пан Бортник, його лобісти, в тому числі, міський голова, який підписав це рішення виконкому, наклав вето на рішення сесії про його відміну та не голосував за подолання цього вето. Тому в даній ситуації в накопичувальний фонд підуть копійки.

Нагадаю, конкурс на визначення управителя багатоквартирних будинків виграло ТОВ "Сантехбудконструкція". Умови конкурсу були такими, що фірма-переможець має бути ПДВ. Вона отримала перемогу, але за 10 днів перетворилась у правонаступників – 42 фірми "Нова якість". При цьому вони уникли загального оподаткування і збираються платити за скороченою системою. Значить, вони не будуть сплачувати ПДВ. Відповідно, тариф вже завищений на суму ПДВ. Це все була афера, яку розіграла влада.

Копії договорів мешгканці усіх цих понад 800 будинків досі не отримали. Думаю, владі просто треба було дуже швидко представити монопольного управителя для того, щоб захопити місто.

Нині ми, представники громадської організації "Захист прав обманутих споживачів", зустрічаємось у дворах із людьми, збираємо підписи. Їх уже близько 500. Люди активно вступають у громадську організацію і будуть відстоювати свої права.

Впевнений, що правоохоронні органи теж втрутяться в цю ситуацію. Але й місцеве самоврядування повинно перемогти: люди мають збиратись і створювати ОСББ. Чим далі вони будуть працювати з цим управителем – тим гірше буде для них.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може не збігатися з авторською.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр Радуцький
Олександр Радуцький
депутат Черкаської міськради
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x