НовиниНа скандальній сесії депутати дійшли компромісу щодо Холодного Яру

На скандальній сесії депутати дійшли компромісу щодо Холодного Яру

-

- Advertisment -

Створення національного природного парку "Холодний Яр" на території Кам’янського та Чигиринського районів без обов’язкового попереднього погодження з місцевими громадами – неприпустиме. Таке звернення депутати обласної ради 12 жовтня адресували до Верховної Ради України, профільного міністерства та Прем’єр-міністра України.

Із самого ранку на засідання сесії облради сходилися противники та сторонники ідеї створення національного природного парку "Холодний Яр" на території Кам’янського та Чигиринського районів. Чекати питання, заради якого прийшли, їм довелося понад дві години, упродовж яких то в одних, то в інших час від часу уривався терпець.

Масла у вогонь підливали і молодики із націоналістичних організацій, які особливо гостро зреагували на виступ митрополита Черкаського і Канівського Софронія. На його адресу полилися звинувачення у служінні Путіну.

Зрештою 51 депутат проголосував за звернення до Прем’єр-міністра України, Міністерства АПК, комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи, Черкаської обласної державної адміністрації щодо неприпустимості створення національного природного парку "Холодний Яр" на території Кам’янського та Чигиринського районів без обов’язкового попереднього погодження з місцевими громадами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, створення нацпарку не захистить землі Холодного Яру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x