НовиниПродукцію черкаського молокозаводу відзначили "Добрим знаком"

Продукцію черкаського молокозаводу відзначили "Добрим знаком"

-

- Advertisment -

Масло та кефір від торгової марки "Волошкове поле" пройшли ретельну перевірку незалежних експертів та отримали відзнаку якості "Добрий знак". Про це під час преc-конференції 3 квітня повідомив генеральный директор компанії Віктор Ржавічев.

"Ми вирішили рухатися в європейському напрямку, зокрема і щодо стандартів якості продукції. Тому подали свою продукцію на перевірку. До неї ми готувалися більше року. Зрештою, з європейської лабораторії ми отримали схвальні результати. Спочатку там відзначили наше масло (73% жирності), а згодом і кефір (1% жирності). На сьогодні жоден виробник масла в Україні не отримав цієї відзнаки. Для нас це свідчення того, що ми виготовляємо якісну продукцію", – зазначив Віктор Ржавічев.

Нагадаємо, "Добрий знак" – це незалежна система оцінки якості і безпеки продуктів харчування в Україні, заснована телеканалом СТБ в 2014 році. Продукти, чия упаковка відзначена "Добрим знаком", пройшли ретельну лабораторну перевірку за стандартами якості та безпеки країн Європейського Союзу.

Дослідження складається з двох етапів – перевірка виробництва і перевірка самого продукту. На першому етапі сертифіковані європейськими органами аудитори перевіряють виробництво. Особливу увагу при перевірці приділяється безпеці сировини, надійності постачальників і виробничих ліній.

На другому етапі продукт відправляється в Європу, в одну з акредитованих лабораторій компанії Eurofins Scientific. Потім відділ аудиту звіряє результати лабораторії з документом, в якому прописані європейські вимоги щодо якості та безпеки на цей вид продукту (наприклад, відсутність антибіотиків, мікотоксинів, важких металів у молоці). Якщо результати лабораторії з безпеки та якості в продукті відповідають допустимим нормам, то відділ аудиту дозволяє виробникові нанести на свою упаковку емблему "Добрий знак".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський нардеп хоче заборонити  продаж енергетиків неповнолітнім.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські піротехніки розміновують деокуповані території (ВІДЕО) 

Черкаські піротехніки продовжують розміновувати деокуповані території Херсонської та Миколаївської областей від вибухонебезпечних предметів. Про це повідомляють на сторінці Обласного...

На Золотоніщині нетверезий водій збив мотоцикліста

У селі Софіївка Золотоніського району сталася аварія, в якій зіткнулися автомобіль "ЗАЗ Таврія" і мотоцикл "KAWASAKI". Про це повідомляє...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x