НовиниЧеркаські IT-шники створили мобільний додаток для спілкування

Черкаські IT-шники створили мобільний додаток для спілкування

-

- Advertisment -

Черкаські програмісти розробили швидкий месенджер із новими функціями для безпечного та комфортного спілкування, повідомляє "in.ck.ua".

"Radius Messenger" – це додаток для швидкого обміну повідомленнями між користувачами в особистих та групових чатах. Кожен користувач месенджера має два профілі – основний та публічний.

Основний – для спілкування з друзями з телефонної книги, завантаженої в додаток і доступної лише її власнику. Публічний – для спілкування всередині гео-чатів, а також у приватних діалогах із новими знайомими, яких немає в телефонній книзі.

У додатку "Radius Messenger" реалізована унікальна функція – чати на мапі. Це можливість групового спілкування людей, які перебувають у певному місці – публічний чат із прив'язкою до фізичних координат, у яких розташована певна локація (ресторан, кафе, парк). Користувач може обрати будь-який заклад, з відмічених на карті, та долучитися до чату. Дозвіл модератора не потрібен, тому користувач може миттєво включитися в спілкування.

"Команда розробників "Radius Messenger" почала роботу над проектом на початку 2015 року, перший реліз відбувся у квітні 2016-го. Концепція месенджера – безпечне спілкування без меж. Дані користувача, запрошені під час реєстрації, не доступні для перегляду іншими юзерами. Повідомлення передаються набагато швидше, ніж в інших системах, завдяки використанню бінарного формату. Це забезпечує практично миттєву передачу, оскільки ми реалізували чати, розраховані на велику кількість учасників", – розповів головний розробник "Radius Messenger" Олег Зінченко.

Усі охочі можуть безкоштовно завантажити "Radius Messenger" в Google Play та App Store. Творці додатку сподіваються, що "Radius Messenger" спробує якомога більше людей, адже це дасть змогу розробникам вдосконалити месенджер і виправити можливі помилки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x