НовиниВибори у Черкасах затягують свідомо – Карась

Вибори у Черкасах затягують свідомо – Карась

-

- Advertisment -

Кандидат на посаду міського голови від ВО "Черкащани" Павло Карась вважає вибори такими, що відбулися, і не вбачає потреби у перерахунку голосів, адже не було зафіксовано серйозних порушень, і дільничні комісії змогли швидко все підрахувати. Про це він заявив під час прямого ефіру на телеканалі "ВІККА".

"Зараз відбувається продовження того процесу, який ми спостерігали під час всієї виборчої кампанії, – пояснює Павло Карась, – вибори пробують перенести із скриньок та особистого голосування на маніпуляції у виборчих комісіях. Це – неприпустимо".

Також Павло Карась вважає, що за всіма цими діями стоять ті ж самі особи, які порушували увесь виборчий процес, і діють вони за старими схемами. На його думку, це ті самі люди, які не давали нормально провести виборчий процес, не давали зареєструвати кандидатів, ті, хто зараз програв, тому що вони втрачають сьогодні більшість у міській раді і можливість сидіти на суттєво збільшеному міському бюджеті. Їх активно підтримує міський кримінал, вважає Павло Карась.

Проте політик все ж сподівається, що вдасться вчасно встановити результат виборів, і вже невдовзі Черкаси матимуть нову конструктивну міську раду.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Дві команди з Черкас отримали медалі на змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Минулого тижня команди закладів загальної середньої освіти міста Черкаси та області, які здобули перемоги на ⅠⅤ етапі національних змагань,...

У Черкасах провели чемпіонат із мініфутболу серед військових, правоохоронців та рятувальників

У Черкасах пройшов Чемпіонат обласної організації ЧОО ФСТ “Динамо” України з мініфутболу, в якому взяли участь військовослужбовці, працівники правоохоронних...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x