НовиниУ Бондаренка відбулася ротація радників

У Бондаренка відбулася ротація радників

-

- Advertisment -

Два відомих черкаських політики стали радниками міського голови Черкас Анатолія Бондаренка. Це, зокрема, депутат міської ради від "Блоку Петра Порошенка" Олександр Радуцький та екс-депутат ВР від "Удару" Віталій Іляшенко.

Відповідні заяви вони подали ще у грудні. Тоді ж попросили здійснити антикорупційну перевірку. Політики подали і свої декларації. Про це повідомив кореспондент vikka.ua.

Так, Олександр Радуцький, задекларував за 2014 рік понад 125 тис. грн. доходу, з них 107 тис – це заробітна плата. У власності нового радника міського голови три земельні ділянки: дві площею по 1000 і одна – 500 м. кв, квартира в  68 кв. м, і автомобіль. Сума внесків в ТОВ "Ела груп" близько 1,5 млн. грн.

Доходи Віталія Іляшенка виглядають значно скромніше, ніж у екс-секретаря міської ради. Так, політик заробив за 2014 рік 75 тис. грн. Це все заробітна плата. Нерухомості, автомобілів чи земельних ділянок він не має.

Водночас на сайті міської ради зазначається, що перевірки, передбачені законом "Про очищення влади", припинені у зв’язку із звільненням щодо іншого радника – депутата обласної ради від "Батьківщини" Романа Буданцева. Його пророкували на посаду заступника міського голови.

Як повідомляв сайт vikka.ua, міський голова Черкас разом із депутатами Черкаської міської ради протестували нові тролейбуси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащани можуть актуалізувати свої військово-облікові дані у ЦНАПі

Публічне роз'яснення про оновлення військово-облікових даних в ЦНАПі опублікували на сторінці Черкаського Центру надання адміністративних послуг. 18 травня вступає в...

Черкаські студенти з викладачами створили книжкове дерево

У Черкасах відбулося відкриття інсталяції «Дерево знань», де у вільному доступі представлені десятки популярних книжкових видань. Про це йдеться...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x