НовиниМіліціонер у відпустці затримав хлопця, який обкрадав на зупинках...

Міліціонер у відпустці затримав хлопця, який обкрадав на зупинках студентів (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Правоохоронець у відпустці затримав серійного правопорушника, на рахунку якого 8 крадіжок. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласного управління МВС.

Зловмисник переважно крав ноутбуки у студентів місцевих навчальних закладів. Дії підозрюваного слідчі кваліфікують за статтею 186 Кримінального кодексу України.

Протягом травня до районного відділу міліції надійшла низка заяв від студентів вишів міста про пограбування. Грабежі відбувалися на зупинках громадського транспорту біля університетів. Грабіжник відбирав у жертв ноутбуки та швидко тікав вулицями міста.

Грабіжника затримав співробітник патрульної служби, який був у відпустці та приїхав до міста у власних справах. Правоохоронець побачив двох чоловіків, які бігли. Один з них кричав, що його пограбували та просив допомоги. Міліціонер кинувся навздогін та затримав втікача.

Зловмисник зізнався у скоєнні восьми кримінальних правопорушень. Також розповів, що решту грабежів вчинив спільно з двома товаришами 96-го та 97-го року народження. Пояснив, що так заробляв на прожиття та розваги.

За фактами пограбувань проводиться розслідування низки кримінальних проваджень, які відкриті за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмисники заарештовані.

Джерело: Управління МВС у Черкаській області

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянина засудили до п’яти років ув’язнення за збут гранат

Жителя Сміли позбавили волі на п’ять років за незаконний збут гранат, які він намагався продати за тисячу гривень. Про...

У Смілі не працюватиме вуличне освітлення

У Смілі не вмикатимуть зовнішнє освітлення для заощадження електроенергії. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. Через значний дефіцит...

Цікаве:

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x