НовиниЦирк і дерибан: депутат пояснив, чому прогуляв третину засідань...

Цирк і дерибан: депутат пояснив, чому прогуляв третину засідань міськради

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської міської ради від "УДАРу" Сергій Кудактін у Facebook відреагував на заяву руху "Чесно" про те, що він очолює список "прогульників" засідань.

"Спробую коротко. З 29 пленарних засідань я пропустив 12. З 12 пропущених мною засідань 7 (!) були "земельні", на які я не хожу принципово. Можете сприймати це як небажання брати участь у земельному "дерибані". 2 засідання пропустив у серпні 2014 року, коли намагалися обрати секретаря міської ради. Гадаю, не треба нагадувати про цирк, що тоді робився на сесії? Брати в ньому участі я не мав жодного бажання. Одне засідання (06.05.15) було позачерговим і мене просто фізично не було у місті", – відзвітував Кудактін.

Також він розкритикував сам підхід "Чесно" до оцінювання роботи депутата.

"Ще раз наголошую, що ефективність роботи депутата – це не просто ходити на сесії! 80 % роботи та часу витрачається поза сесійною залою! Особливо це стосується депутатів-мажоритарників. Якби я приходив на кожне засідання і, наприклад, читав книжку або грався на телефоні, не голосував би за жодне питання чи постійно утримувася, то при такому підході я був би класним депутатом, який не пропустив жодного засідання сесії! Але якою була б моя ефективність? Шановні, відходьте від "совкового" підходу "просто посчитать" і починайте аналізувати більш глибоко!" – закликав депутат.

Нагадаємо, у ТОП-10 антирейтингу по депутатській дисципліні потрапили лідер фракції "УДАР" в міськраді Сергій Кудактін, який прогуляв 41 % засідань ради, депутат від партії "Рідне місто"Валентина Душок (була відсутня на 38% засідань міськради). Третину сесій пропустив ударівець Нарек Казарян. Армен Акопян, Максим Скорик, Володимир Бурячинський, Костянтин Чернецький та Микола Булатецький проігнорували 29% засідань Черкаської міськради. На чверті засідань не з`явилися Руслан Петрик і Володимир Гудзенко.


Інфографіка сайту "Чесно"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Жителя Золотоніського району засуджено до 5 років ув’язнення за зберігання наркотиків

Жителя одного з сіл Золотоніського району засуджено за незаконне придбання та зберігання наркотиків і психотропних речовин без мети збуту....

Новонародженому з Тальнівщини подарували вишиванку

У пологовому відділенні тальнівської лікарні новонародженому хлопчику подарували вишиванку. Про це повідомили у Тальнівській міській громаді. 16 травня, у День...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x