НовиниУмань, Канів і Чигирин стануть містами мабутнього

Умань, Канів і Чигирин стануть містами мабутнього

-

- Advertisment -

Новий сервіс "Банк ідей" запрацював на сайті Черкаської ОДА. Всі охочі можуть дистанційно запропонувати свої проектні ідеї для розвитку певного району. Усе це в межах підготовки області до інвестиційного форуму-2015, повідомляє прес-служба ОДА.

У пріоритеті – Канівський, Уманський і Чигиринський райони. Пропозиції, що надійдуть до "Банку ідей", опрацьовуватимуть в інвестиційному департаменті ОДА. Також у кожному з цих районів створять робочі групи, які очолять голови тамтешніх РДА.

"У Канівському районі, приміром, співголовою стане депутат обласної ради Станіслав Луценко, а в Чигиринському – громадська діячка Наталія Нетовкіна. Обоє активно опікуються цими районами. Зокрема й підготовкою їх до форуму. Таке планування, своєрідний мозковий штурм, украй необхідне. Бо ми маємо гарні задатки в районах для розвитку, а комплексного бачення досі не було. Наприклад, де має бути побудований готельний комплекс для туристів (якраз ці три райони в нас особливо туристично привабливі), де заклади харчування, де підприємства тощо", – говорить голова Черкаської ОДА.

Умови подання інвестиційних ідей теж розміщені на сайті ОДА. Їх збиратимуть до 12 серпня. Найкращі з ідей презентують на форумі в 3D-форматі та на стендах. Нагадаємо, його перший етап відбудеться в Києві вже 18 вересня. Далі зацікавленим інвесторам усе показуватимуть на місцях. Цьогоріч обласна влада до інвестфоруму готується спільно із фахівцями Української бізнес-асоціації та видання "Бізнес".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x