Новини на ВІККАВіККА-новиниОдарич має забрати слова назад про банкрутство Бородая (ВІДЕО)

Одарич має забрати слова назад про банкрутство Бородая (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Позов черкаського бізнесмена проти міського голови задовольнили лише частково. Рішення ухвалив Соснівський апеляційний суд. Нагадаю, відомий у Черкасах підприємець Андрій Бородай позивався до мера за його виступ в прямому ефірі телеканалу "ВІККА" у програмі "Відкритий діалог". Сергій Одарич, мовляв, безпідставно заявив про банкрутство підприємця та сказав, ніби, той посягнув на його життя, підкинувши на подвіря мера гранату. За образу бізнесмен хотів стягнути з керманича Черкас 8 тисяч гривень моральної компенсації. Та в суді вирішили: Одарич оплатить лише судові витрАти. А це близько 250 гривень. А ще спростує озвучену раніше інформацію про банкрутство Бородая, як фізичної особи. Чи влаштовує підприємця таке вирішення справи, журналісти так і не дізналися. Бо ж його захисники від коментарів утримуються.

Тетяна Юрченко, захисник А. Бородая: "Вибачте, а можна взяти коментар у когось із вас? – Ні,ні,ні. – А скажіть, будь ласка, чому?"

Микола Кудрявцев, захисник С. Одарича: "Для мене воно було передбачуване, адже єдині сумніви, які могли виникати, – це стосовно того, чи є фізична особа Бородай банкрутом, чи ні. В принципі, в решті позивних вимог вони виявилися абсолютно необгрутованими, що нам вдалося довести в судовому засіданні. Як і стосовно сум якихось моральних страждань, також суд визнав, що немає підстав для цього. Ну, а стосовно того, чи оскаржувати це рішення в апеляційному порядку, я буду вирішувати вже довіритилем, із міським головою".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Платформу під Черкасами хочуть перейменувати на честь острова, де загинули люди

Залізничну платформу, що розташована на дамбі біля Черкас, хочуть перейменувати. Тож замість нинішньої назви 884 км вона може називатися...

Колишньому голові села на Черкащині просять присвоїти звання Героя

Нині триває збір підписів під петицією про присвоєння звання Героя України Степану Педченку. Свого часу він був головою села...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x