Новини"Черкаські Мавпи" поступилися "Будівельнику" з відривом у майже 30...

"Черкаські Мавпи" поступилися "Будівельнику" з відривом у майже 30 очок (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

11 березня у грі з "Будівельником" черкаський баскетклуб поступився з рахунком 77:49. Про це vikka.ua повфідомили у прес-службі "Черкаських Мавп".

Почали матч команди доволі продуктивно. Зробивши акцент на здобуття очок з трисекундної зони, "Мавпи" та "Будівельник" потішили вболівальників низкою ефектних атак. Гості повели в рахунку – 17:13. Згодом міні-ривок "Мавп" дозволив їм навіть вийти вперед – 18:17. Попри це Денис Лукашов двічі поспіль реалізував свої дальні атаки та відправив команди на першу перерву з рахунком 24:20.

Ключовим у цьому матчі став другий період. За всю десятихвилинку черкасці здобули лише п’ять очок. В результаті велика перерва зустрічала суперників з рахунком 45:25.

Стартували будівельники у третій десятихвилинці зі ще одного ривка 9:0. Протидію своєму візаві по трисекундній зоні епізодично знаходив Завадський, який у цій грі оформив єдиний дабл-дабл (10 очок, 11 підбирань). Допоміг черкасцям і триочковий Кальніченка, який дещо скоротив відставання. У складі "Будівельника" найрезультативнішим у грі був Денис Лукашов, він здобув 21 очко, 8 підбирань та 6 передач.

Загалом черкасці вдало відіграли у захисті протягом другої половини матчу і пропустили від чемпіона лише 32 очки. У результаті фінальна сирена зустріла команди з рахунком 77:49 – на користь "Будівельника".

Незважаючи на поразку, "Мавпи" залишилися на п’ятій позиції турнірної таблиці. До завершення регулярного чемпіонату черкасці проведуть ще чотири гри, три з яких на домашньому паркеті.

Джерело: Черкаські Мавпи

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Підприємець на Черкащині отримав підозру за поширення російської пропаганди

Служба безпеки України викрила прихильника російського режиму, який активно поширював пропагандистські матеріали в соціальних мережах та виправдовував збройну агресію...

Пожежа в Черкасах: рятувальники евакуювали двох людей

9 травня на вулиці Смілянській, виникла пожежа на 5-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x