Новини на ВІККАВіККА-новиниРідний батьку, вітаємо!

Рідний батьку, вітаємо!

-

- Advertisment -

Цими вихідними світ відзначатиме день батька. Ідея створити свято для татусів з’явилася у Сонори Смарт із Вашингтона ще сто років тому. Вона хотіла висловити прихильність своєму батькові. Його звали Вільям Смарт. Дружина померла при народженні шостої дитини. Так, батько-одинак сам виховав новонародженого і ще п’ятьох дітей. На Черкащині проблема неповних сімей – гостра. Найчастіше одиначками з дітьми залишаються матері. Але буває й навпаки. Кореспонденти ВІККА-НОВИН відшукали на Черкащині батька-одинака, який сам старанно намагається виконувати батьківський обов’язок за двох. З великою сім’єю познайомилася Наталя Кириленко.

50-річний Віталій Підгорний сам виховує десятьох дітей. Дружина померла три роки тому. Наймолодшому Вадиму сьогодні 8 років. Найстаршому Олександрові – 30. Батько-одинак Віталій Підгорний більше 20-ти років пропрацював на ВАТ «Черкасигаз». Нещодавно втратив роботу. Відтепер 800 гривень на місяць – ліміт для виживання багатодітної родини Підгорних.
Віталій Підгорний, батько-одинак: «Я їжджу велосипедом і ходжу пішком. Я пішки раніше ходив до «Черкасигазу», годину десять забирало. За ті гривню п’ятдесят, знаю: як два по 1,50, то це вже буханка хліба».
Чай п’є лише раз у рік, коли росте смородина та вишня, – зізнається Віталій Підгорний. Усе до копійки віддає старшим донькам, аби самі розпоряджалися грішми. Ані одежини, ані взуття собі не купує. Носить те, що добрі люди дають.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x