Новини на ВІККАВіККА-новиниУ Черкасах знайдено захист від свинячого грипу

У Черкасах знайдено захист від свинячого грипу

-

- Advertisment -

Паніка триває. Уряд шукає гроші на боротьбу з грипом, українці ковтають вітаміни та антивірусні препарати, ціни на ліки повзуть угору, країна живе в страху. Утім, серед черкасців є люди, які не піддаються загальному настрою. Винахіднику з Пальміри у нагоді стала запатентована ним поліетиленова маска, а черкаські моржі рятуються загартовуванням. Без паніки і страху. Про віру у власні імунітет та вигадку далі сюжет Ірини Гришко.

Сьогоднішній ранок видався по-справжньому зимовим. Пронизливий вітер, припорошена снігом трава. Представники черкаської «Школи здоров’я» за будь-якої погоди свій ранок починають із спілкування з природою та загартовування. Повітря, сонце і вода – їхні вірні товариші. Пробіжка, зарядка – і гайда у воду. Вже десять років такий спосіб життя рятує Вікторію та її друзів від багатьох хвороб. Тож і нового вірусу вони не бояться. Практика підтверджує: найкращий захист – власний імунітет.
Вікторія Оржехівська, член МБО «Школа Здоров’я»: «Ми не вважаємо, а точно знаємо – якщо ти загартовуєшся, то організм чинить опір вірусам».
Страх захворіти, на думку моржів, лише послаблює людину. Мовляв, хто наляканий – наполовину переможений.
Олександр Хоменко, член МБО «Школа Здоров’я»: «Як люди одягають пов’язки і бояться. Страх небезпечний для людини, я не хворію, бо вірю силам природи. Коли я вірю, я отримую захист від природи».
Олександр Григорович також переконаний: вегетаріанство,

прихильниками якого є усі члени школи, також допомагає їм встояти перед інфекціями. Натомість м’ясоїди більш вразливі.
Олександр Хоменко, член МБО «Школа Здоров’я»: «Страждають саме ті, хто їсть м’ясо, воно зараз неякісне, нашпиговане антибіотиками».
Почувши про нову епідемію, Петро Чорнобай з Пальміри згадав про свій винахід, який придумав і запатентував шість років тому. Захисна поліетиленова маска для обличчя, на його думку, естетичніша і довговічніша.
Петро Чорнобай, пенсіонер-винахідник: «Вона практично непомітна на обличчі, нею можна користуватися цілий рік, помив теплою водою, заткнуву носа тампончики з вати або поролону».
Вдома пенсіонер-винахідник маску не вдягає, утім, їдучи до міста, вирішив озброїтись. Медики проти альтернативної маски не заперечують, утім доречнішою вважають класичну марлеву. Утім, і лікарі, і нетрадиційники впевнені: зайві переживання лише нашкодять.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
попередня стаття
наступна стаття
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x