НовиниСьогодні "Черкаські Мавпи" зіграють у столиці

Сьогодні "Черкаські Мавпи" зіграють у столиці

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" проведуть черговий виїзний матч у межах української Суперліги. Третій поєдинок на чужому паркеті наша команда відіграє проти БК "Київ". Найбільш незручний суперник за всю історію черкаського клубу сьогодні ще і є сусідом по турнірній таблиці. І "вовки", і "мавпи" виграли 53 % своїх матчів.

Свою статистику БК "Київ" покращив і завдяки грі проти "Черкаських Мавп". У першому колі чемпіонату "Мавпи" поступилися на своєму майданчику – 96:80. Цьому посприяв неймовірний відсоток реалізації дальніх київського клубу (61 %) та продуктивність дуету Крутоус-Отверченко, які на двох здобули у Черкасах 55 очок.

Взагалі в історії протистоянь клубів "Мавпи" та "Київ" зустрічалися дев’ять разів і лише в одній грі переможцями виходили черкасці. Зламати цю статистику дуже хочуть гравці "Мавп". Черкаським гравцям хочеться реабілітуватися за дві останні поразки, зокрема, за прикрий програш у Запоріжжі.

Як і раніше, тренерський штаб черкасців найбільше переймається кадровою ситуацією у задній лінії. Цілком вірогідно, що за тиждень тренувань Владислав Тонченко додав у своїй грі, але навіть так у цій ланці кияни виглядають значно переконливіше. Натомість сильною стороною "Мавп" може стати передня лінія, у якій результативну гру показує тріо Хемілтон-Чумаков-Завадський.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x