Новини"Сюсі-пусі із сепаратистами призводять до нових агресій", – народна...

"Сюсі-пусі із сепаратистами призводять до нових агресій", – народна депутатка

-

- Advertisment -

Народна депутатка України з партії "УДАР", куратора Черкащини в парламенті від цієї політичної сили Ірина Геращенко вважає небезпечним для цілісності України загравання із сепаратистами. Про це вона заявила у Facebook.

"Вважаю вкрай небезпечними для цілісності і одужання країни всі ці загравання з сепаратистами, круглі столи з ними, безкінечні вимоги почути Донбас тощо. Чому мої рідні Черкаси жодного разу не влаштували шоу з вимогою їх почути? Чому злидні і жахи терпить Київ, беручи на себе левовий удар по відродженню країни? Чому Західна Украіна зціпила зуби? Чому саме виходці з Донецька вчергове намагаються розколювати країну, вимагаючи особливого до себе ставлення? Ми ж це вже бачили в попередні роки", – констатує народна депутатка.

"Ми маємо чітко заявити: ми будуємо країну РІВНИХ МОЖЛИВОСТЕЙ І ШАНСІВ, конкурентну, без особливого ставлення до якогось регіону, рівного діалогу Центру з усіма і при цьому беззастережної поваги регіонів до Центру", – вважає Геращенко.

Вона також нагадала, що для діалогу потрібні дві сторони, а не лише Київ.

"Донбас також має почути Украіну. Зрозуміти основне: згідно Конституціі земля, її надра, території належать НАРОДУ, а не конкретним Васі-Тасі, які надумали від'єднуватися. Вони можуть подарувати РФ свою хату, написати дарчу на Путіна, це будь-ласка. Але ніхто нікого не наділяв правом відшматовувати шмат країни тільки тому, що він останні 20 років дивився ОРТ і слухав ПР, у нього хибна уява про світоустрій і рай на землі. Сюсі-пусі із сепаратистами призводять до нових агресій з їхнього боку, вони точно не налаштовані слухати Київ, бо їм нашіптує Москва", – переконана Ірина Геращенко.

"Так навіщо ми взагалі щось ім обіцяємо? Я проти нав'язуваної Кремлем виборності глав регіонів в цій вибухонебезпечній ситуації. Нехай спочатку самі проведуть хоч одні чесні вибори, а нам потрібно стабілізувати ситуацію, надати регіонам більше прав в гуманітарній і економічній політиках, змусити місцеву владу працювати на людей, а не красти і за рахунок цього підгодовувати потім сепаратистів у Луганську, де 20 років править Єфремов-Тихонов(а не бандерівці!). Спочатку конституційна реформа зі збільшенням прав всіх регіонів – потім подумаємо про виборність губернаторів. Мер Штепа в нас вже є", – наголосила народна депутатка.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x