НовиниОдарич попросив Жуковську не піаритися на тролейбусах

Одарич попросив Жуковську не піаритися на тролейбусах

-

- Advertisment -

Сергій Одарич попросить не використовувати міську владу для передвиборного піару. Про це він заявив під час сьогоднішньої прес-конференції. Міський голова зазначив, що останні кілька днів лунає інформація, мовляв Валентина Жуковська та ПАТ "Азот" мають намір вивести на лінії 15 тролейбусів, придбаних ще два роки тому хімічним підприємством.

– Я вважаю неприпустимим використання міської влади для передвиборного піару. Ні про які виходи тролейбусів на лінії мова не йде, як і не йде про придбання їх за рахунок міського бюджету. Жодних звернень ні від "Азоту", ні від Валентини Жуковської безоплатно передати ці тролейбуси у власність міста теж немає, – розповів Сергій Одарич.

Він зазначив, що є лише лист від пані Жуковської (навіть не на офіційному бланку), де вона просить провести тестову експлуатацію 15 тролейбусів з 22 по 29 жовтня. За словами міського голови, тестова експлуатація – це перегон тролейбусів з території "Азоту" до КП "Черкасиелектротранс", де механіки тролейбусного парку мають перевірити тролейбуси.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x