НовиниЧеркащинаСмілянська громада на війні втратила 43-річного захисника

Смілянська громада на війні втратила 43-річного захисника

-

- Advertisment -

Смілянська громада віддала останню шану Терешонку Володимиру Валерійовичу. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко.

Народився Володимир Терешонок 18 квітня 1980 року в селі Ташлик, колишнього Смілянського району, Черкаської області. Здобував освіту в місцевій загальноосвітній школі. Професію газоелектрозварювальника з 1997 році отримував в Смілянському ЦППРК.

Вже в 1998 році був призваний на строкову військову службу до лав Збройних Сил України. Служив у столичному батальйоні Почесної варти.

Після демобілізації працював газоелектрозварювальником у будівельній фірмі. А вже за пару років, у лютому 2001 року, розпочав військову службу за контрактом на посаді старшого співробітника охорони групи охорони стрільбища СБУ. У жовтні 2008 року був змушений звільнитися з військової служби у зв’язку з сімейними обставинами.

Паралельно з роботою здобував вищу освіту в Черкаському Європейському університеті. З 2009 по 2011 роки працював вільнонайманим працівником у Смілянському відділі державної служби судової охорони при ГУМВС України в Черкаській області. Під час цього періоду обіймав посади охоронника КФУ та інкасатора. Після цього, з червня 2011 року, працював налагоджувальником устаткування у виробництві харчової продукції на Смілянській фабриці морозива “Ажур”, а вже з грудня 2015 року займав посаду охоронника у ВАТ “АгроВільд Україна” в Київській області. З 2019 року і до початку війни працював налагоджувальником устаткування на виробництві харчової продукції у ВАТ “Хладопром” (Смілянська філія).

Коли ворог почав повномасштабне вторгнення на нашу землю, Володимир Терешонок одразу, в лютому 2022 року, став на захист України. Був зарахований на військову службу у в/ч Повітряних сил України на посаді гранатометника відділення охорони взводу охорони. У 2024 року продовжив службу в 47 ОМБР. Був штаб-сержантом, навідником 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону.

6 квітня він загинув в Покровському районі Донецької області внаслідок мінометного обстрілу позицій. До останнього подиху смілянин виконував свій військовий обов’язок, захищаючи Батьківщину.

Поховали Володимира Терешонка на Алеї Слави (Загреблянське кладовище).

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик прогнозує період стабільного тепла в області

Погода на Черкащині стабілізувалася під впливом антициклону «UWE». Опадів не очікується протягом тижня. Про це повідомляє очільник Черкаського обласного...

Уманчанина госпіталізували до психіатричної лікарні за зберігання зброї та спробу підпалу

Прокурори підтримали публічне обвинувачення у справі 41-річного мешканця Умані за фактом зберігання зброї та умисного грубого порушення громадського порядку....

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x