НовиниЧеркаси«Черкаські Мавпи Дніпро» завдали Рівному першої поразки в сезоні

«Черкаські Мавпи Дніпро» завдали Рівному першої поразки в сезоні

-

- Advertisment -

Черкаські Мавпи Дніпро обіграли Рівне 82:71 в матчі баблу в Івано-Франківську регулярного чемпіонату Суперліги Favbet і завдали дебютанту елітного дивізіону першої поразки. Про це інформує сайт ФБУ.

Рівне краще почало матч, зробивши ривок 7:0 і в цілому рівненська команда грала надійніше, але вже в другій чверті Черкаські Мавпи вирівняли гру і перед самою великою перервою вийшли вперед – 38:37.

Краще діючи на підбираннях, в третій чверті Черкаські Мавпи заробили собі двозначну перевагу, хоча Рівне тримався у грі, двічі зрівнюючи рахунок, але Черкаські Мавпи одразу собі повертали відрив в 7-10 очок.

Загалом варто відзначити обидві команди за якісну, цікаву гру, одну з кращих першого тижня чемпіонату, але аргументи Черкаських Мавп в цей день були вагоміші, тому саме вони здобули перемогу.

У переможців дабл-дабл оформив Андрій Агафонов, який до 21 очка додав 11 підбирань (РЕ 31), ще у трьох гравців Мавп по 14 набраних очок. У Рівного найрезультативнішим став Олексій Соловйов з 17 очками, а ось Елайджу Джойнера підопічним Артема Сліпенчука вдалось “закрити” – 6 очок та 7 передач.

Обидві команди розпочинають чемпіонат з двох перемог в трьох іграх. Далі тиждень перерви в Суперлізі, а 17-22 жовтня Черкаські Мавпи зіграють у баблі в Києві, тоді як Рівне відправиться грати у Львові.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

За минулий тиждень на грип захворіли більше 3 800 черкащан

У Черкаській області за попередній тиждень, із 13 по 19 травня 2024 року, захворіли 3 885 осіб на ГРВІ,...

Над Черкащиною збили три “шахеди”, без руйнацій

Над територією Черкаської області сили оборони ліквідували три безпілотні літальні апарати. Про це пише начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. "Передовсім...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x