НовиниЗ черкаським волонтером, який потрапив у полон, рідні ще...

З черкаським волонтером, який потрапив у полон, рідні ще й досі не мають зв’язку (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Рідні черкаського волонтера Валерія Макеєва просять допомогти визволити його з полону. Про це повідомляють "Факти".

14 серпня чоловік поїхав домовлятися про обмін військовополонених. Хотів визволити і забрати додому земляків з Черкас. І вже два місяці не може сам повернутися до сім’ї. Все, що наразі відомо родині, що Валерій знаходиться у військовій комендатурі міста Ровеньки на Луганщині.

З Інтернету дізналися, що він разом з харківським журналістом Романом Черемським та працівниками каналу "112 Україна" вирушили в зону АТО.

Заїхали на територію, яку контролюють терористи, перетнули перший блокпост, а на другому їх затримали. Групу телевізійників за два тижні було звільнено, але з рідними Валерія Макеєва вони на зв’язок не виходять. Запити в офіційні інстанції результату не дали, каже син Валерія. Родина буде вдячна за будь яку інформацію.

– Ми звертаємося до всіх, хто може допомогти дізнатися, хто і чому його там тримають, будемо вдячні за будь-яку інформацію. Він у статусі швидше полоненого, може, і заручника, ми точно не знаємо. Знаємо, що його немає і зв'язку з ним немає, – кажуть дружина і син Валерія Макеєва.

Вони розповідають, що спочатку велися переговори за гроші, потім сказали, що гроші не треба, хочуть поміняти на своїх полонених. Начебто ось-ось дійшли згоди, але все.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x