НовиниКриміналВирвав з рук сумку: в Умані затримали грабіжника

Вирвав з рук сумку: в Умані затримали грабіжника

-

- Advertisment -

В Умані чоловік схопив у жінки сумку та втік. Поліцейські оперативно затримали зловмисника та помістили під варту. Йому загрожує позбавлення волі. Повідомляє Поліція Черкащини

3 січня ввечері на вулиці Симона Петлюри в Умані зловмисник напав на місцеву жительку. Неочікувано вирвав у жінки сумку з грошима й документами та втік у невідомому напрямку. Жінка звернулася до поліції. 

Під час обстеження місця події, піший наряд правоохоронців виявив неподалік викинуту сумку потерпілої. Тим часом оперативники кримінального розшуку встановили особу правопорушника.

Ним виявився 33-річний уманчанин, який раніше мав проблеми з законом. Його оперативно затримали на місцевому автовокзалі.

Затриманий видав працівникам поліції викрадений гаманець з грошовими коштами, а також зізнався у скоєному злочині. Наразі уманчанин перебуває під вартою.

Слідчі, за процесуального керівництва прокуратури, повідомили затриманому про підозру. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. 

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження, що передбачено ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10років. Триває слідство.

Читайте також:

Місто на Черкащині просить Уряд не закривати лікарню

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Жашкові на вулиці знайшли немовля. Шукають матір

У місті Жашків на Черкащині на вулиці знайшли дитину. Поліцейські шукають породілю, яка залишила немовля на вулиці. Про це...

У Черкасах помер відомий спортсмен, ексдепутат Верховної Ради (ФОТО)

У Черкасах на 69 році життя помер відомий український спортсмен Володимир Іваненко. Про це повідомив керівник муніципального клубу «Дніпро»...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x