НовиниБезпекаЧеркащанин мріяв про хаскі - отримав авто для фронту...

Черкащанин мріяв про хаскі – отримав авто для фронту (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Замість чотирилапого товариша – чотириколісний напарник для фронту. Іван мріяв про цуценя хаскі. Та війна відкорегувала плани. Віднедавна Іван – військовий, тому й потреби тепер аналогічні.

Знайома Івана Ксенія розповідає: «Він мені пише: все, собаку не потрібно, завтра відправляємося. А я пишу: о боже, як відправляєтеся, а що потрібно? Пише: потрібен джип. Думаю собі: потрібен тобі джип? То буде тобі джип».

Так зі звичайної переписки двох друзів розпочався збір на авто для фронту. Ксенія написала пост у Фейсбуці. Просила небайдужих допомогти будь-якою сумою.

«Рівно за 5 днів ми назбирали суму: 165 тис. грн. Самі перші люди, які почали скидувати гроші: 200, 500 грн – це були мої сусіди. Потім були знайомі, родичі, потім – далекі родичі, потім з-за границі пішли вже більш великі суми грошей», – зазначає Ксенія.

Долучилися до збору й рідні інших військових. Разом за 5 днів зібрали необхідні 230 тисяч гривень. Але на цьому не зупинились. Вирішили зібрати ще й речі для захисників. Ксенія каже, що охочих допомогти було багато: від звичайних черкащан до представників шкіл та бізнесу. Приносили хто що міг: їжу, ліки, сітки, саморобні буржуйки. Речей назбирали дуже багато, тому на фронт додатково поїхав ще й мікроавтобус з допомогою.

Анатолій, який долучився до зборів, батько військового Юри розповідає, що зібрали багато різних речей: «Багато матрасів, одіял, подушечок, ліки, перев’язочний матеріал, банери, пльонка».

Автівку з допомогою вже відправили на схід захисникам. Військові назвали чотириколісного друга символічно – «Хаскі». Тепер він допомагає виконувати їм бойові завдання.

 

 

 

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

 

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині виявили браконьєра, який наловив риби на більш ніж пів мільйона гривень

Під час патрулювання прибережної зони річки Сула, у межах села Кліщинці, водний патруль виявив чоловіка, який здійснював незаконний вилов...

На Черкащині патрульні виявили водія BMW з підробленими документами

На автодорозі М-05 Київ — Одеса поліцейські зупинили автомобіль BMW 740D за порушення ПДР, а саме перевищення швидкості. Про...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x