НовиниБезпекаЧотирилапий напарник: черкаські поліцейські показали, як тренують собак (ВІДЕО)

Чотирилапий напарник: черкаські поліцейські показали, як тренують собак (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Кінологи регулярно проводять навчання службових собак. На занятті покращується фізична підготовка й професійна майстерність – як інструктора, так і чотирилапих підопічних. Про це розповідають на сторінці Поліція Черкаської області.
Службові собаки — незамінні помічники поліцейських, які допомагають шукати заборонені й вибухонебезпечні предмети. Також навички чотирилапих стають у пригоді під час пошуку зниклих людей або затримання правопорушників.


Щоденно чотирилапі “поліцейські” мають вдосконалювати власні практичні навички. Відпрацьовувати команди загального та спеціального курсів дресування. А також, під час навчання, пройти тестування за навичками пошуку запахового сліду.


Крім того, кінологи в парі зі службовими собаками відпрацьовують ухиляння від атак супротивника й одночасно робити перехвати ударів у тих фазах, коли удар ще не набрав або вже втратив свою силу.
«Як собака навчається, так само швидко вона може й забувати набуті навички, тому їх потрібно постійно удосконалювати. Будь-яка команда дисциплінує собаку та налаштовує до вивчення наступної. Тож дресувати чотирилапих необхідно в різних стресових умовах та ситуаціях», — розповідає заступник начальника кінологічного центру ГУНП в Черкаській області Євгеній Коваленко.


Самі ж кінологи також постійно удосконалюють свої знання, зокрема вивчають профільну літературу, яка допомагає їм у поводженні зі своїми підопічними: стримувати себе емоційно і фізично та розуміти мову собак без слів.

Читайте також:

Імовірний перший сніг: синоптики спрогнозували погоду на Черкащині

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Неподалік Черкас у ДТП загинули мотоцикліст і його пасажир

На Черкащині в селі Червона Слобода сталася смертельна аварія. Загинули водій мотоцикла та його пасажир. Слідчі відкрили кримінальне провадження....

На Черкащині оголосили конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів (ПЕРЕЛІК)

Черкаська обласна військова адміністрація оголосила конкурс на 20 приміських автобусних маршрутів. Вони охоплюють міста і села всіх чотирьох районів...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x