НовиниЧеркасиПодвійне поповнення: 4 сім'ї черкасців отримали гроші

Подвійне поповнення: 4 сім’ї черкасців отримали гроші

-

- Advertisment -

4 сім’ї черкасців, у яких народилися діти на День міста, отримали грошові сертифікати на 10 тисяч гривень. Про це йдеться на сайті Черкаської міської адміністрації.

Грошову допомогу родинам вручив міський голова Анатолій Бондаренко під час засідання виконавчого комітету. Подарункові сертифікати отримали Катерина Кірієнко, Каріна Бурнашова, Анастасія Цюренко, Ірина Коляда.

«Підтримка кожної сім’ї, де народжуються малюки, тим більше у такий нелегкий час, є важливим напрямком роботи міської влади. Віримо в наші Збройні Сили, тримаємо стрій і робимо все для того, аби наші діти росли здоровими та щасливими під мирним небом України, мали щасливе майбутнє», ─ зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Такі заходи у Черкасах здійснюються вже другий рік поспіль у межах міської програми соціальної підтримки сімей. Минулоріч таку грошову допомогу також отримали 4 родини, у яких на День міста з`явилося поповнення.

Також під час засідання виконавчого комітету Анатолій Бондаренко вручив медаль «За сумлінну працю» голові органу самоорганізації населення Вірі Мигаль, яка понад 18 років пропрацювала на користь громаді.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець здобув три золота чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Спортсмен із Черкас Ілля Ковтун виборов три "золоті" нагороди чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє Відділення НОК...

Житель Звенигородщини стріляв у кота – на нього відкрили кримінальну справу

Поліція Звенигородщини відкрила кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Про це пише Поліція Черкащини. Житель села Стеблів із...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x